iPhone 15 tahminlerim

OnurDoğan63_19

Hectopat
Makaleler
4
iPhone 15 tahminlerimi sizinle paylaşacağım.
iPhone 15 düz modelinin A16 Bionic çip işlemci, 6 GB RAM, OLED 60 Hz ekran, 12 MP arka kamera, iki ucu da tip-C şarj girişi ile gelmesi bekliyorum.
Düz modelinin fiyatını ise yaklaşık 60k civarı olacağını tahmin ediyorum.
Şimdiye kadar fiyat konusunda yanılmadım, bekleyelim bakalım.

YouTube üzerinde biraz araştırma yapsan bile görebilirsin ve bunları bilmek çok zor bir şey değil, çoğumuz biliyorduk.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube üzerinde biraz araştırma yapsan bile görebilirsin ve bunları bilmek çok zor bir şey değil, çoğumuz biliyorduk.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum kaynak diyorum sana ?

Dostum kaynak diyorum sana ?
Eğer bunları biliyorduk yazabiliyorsan bana resmi kaynak da verebilmelisin güzel insan anladın mı şimdi? 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Paylaştım. YouTube üzerinde sadece bu değil, birçok video var. Ayrıca zaten kolay bir şey bunu tahmin etmesi, Apple değişikliği sevmez.
Hala sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz . Her şey belli oldu zaten, bunları biliyoruz" bu dediğinize istinaden bir resmi kaynak bekliyorum hala. 😊 Resmi kaynak yoksa resmi kaynağım yok demenizi de bekliyorum nezaketen de olsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı