iPhone 15 Pro vs iPhone 16

Apple'ın satış pazarlaması gereği son 2 yıldır zaten bir önceki Pro serisi hep bir sonraki serinin düz modelinden iyi oldu her yönden. Bu yüzden 15 Pro, her yönden düz 16'dan iyi olacak zaten beklemeye değmez kaldı ki düz 16'da kendine has bir yenilik de olmayacak her düz modelde olduğu gibi geçen sene çıkan Pro'ya olan özelliklerin bir kısmı ısıtılıp geri önümüze sunulacak. 15 Pro al geç derim.

Pro ve pro max modellerinin satışı duracakmış gibi bir haber okudum ama 15 pro'yu bulurken sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum
Apple kendi mağazasından kaldırabilir ancak Teknomarketler(Mediamarkt, Teknosa vs.) veya Amazon, Trendyol vb. sitelerde bulunabilir. Ayrıca iPhone 13 daha götürür 1 sene bekleyip 16 pro da alabilirsin.

2 sene önce iPhone 13 almıştım fakat artık değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce iPhone 15 Pro mu almalıyım yoksa iPhone 16'nın çıkmasını bekleyip 16 mı almalıyım? Ama alırsam 16 alabilirim Pro ve Pro Max alamam bütçem o kadarına yetmez.

15 Pro. Hem 120Hz hem Pro kamera. Zaten 16'daki tüm yapay zeka özellikleri onda da olur. Base model alınmaz proya bütçe yeterken.

15 Pro. Hem 120Hz hem Pro kamera. Zaten 16'daki tüm yapay zeka özellikleri onda da olur. Base model alınmaz proya bütçe yeterken.
Ben de çok arada kaldım. Ama A18 Bio işlemci yeni kafamı karıştı sizce gidip bugün 15 Pro alayım mı bekleyeyim mi?

Ben 16 bekliyorum ama internetde baktım değine fark yok a18 koymuşlar ne pil performans artmış nede kamera.
Tüm sızıntılar tam tersi ama?

Son düzenleme:
Ben de kararsızdım 14 Ağustos'ta 55 Bin'e kadar düşmüş. “aman bir daha mı geleceğim” deyip 15 Pro siparişi verdim kargoda şu an. İnşallah pişman olmam. Ama 16 bekleseydim keşke 15 Pro alsaydım derim diye aldım.

Ben de kararsızdım 14 Ağustos'ta 55 Bin'e kadar düşmüş. “aman bir daha mı geleceğim” deyip 15 Pro siparişi verdim kargoda şu an. İnşallah pişman olmam. Ama 16 bekleseydim keşke 15 Pro alsaydım derim diye aldım.
Zaten 16 2 haftaya falan çıktığında fiyat çok düşmeyecek mi? Ben o yüzden bekliyorum hala.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı