S23 veya S24 almayacağım yazısı sitede takılan samsung fanboyların özeti olmuş. Bence 15 yerine 14 Pro tercih edin, Pro olan modeller çok daha sağlam ama illa 15 diyorsanız kesinlikle düz almayın. 15 Plus.
S23 veya S24 almayacağım yazısı sitede takılan Samsung fanboyların özeti olmuş. Bence 15 yerine 14 Pro tercih edin, Pro olan modeller çok daha sağlam ama illa 15 diyorsanız kesinlikle düz almayın. 15 Plus.
Bir telefona 70k vermek saçmalık sonuç olarak iletişim için kullanılıyor gereksiz para harcaması olarak görüyorum Apple telefonlarını sürekli yeni çıkan ürüne iteleme yapıyor ayrıca telefon istediğimiz gibi kullanamıyoruz kısıtlayıcı berbat telefonlar üretiyorlar dayanıklı değiller yazılımlı da çöp uzun ömürlü bir telefon değildir Apple ait hiçbir ürünü beğenmiyorum ve önermiyorum Android telefonlara bakmanı öneririm çok fazla seçenek ve kullanıcıya özgürlük sağlar ayrıca fiyatları uygun.
S23 veya S24 almayacağım yazısı sitede takılan Samsung fanboyların özeti olmuş. Bence 15 yerine 14 Pro tercih edin, Pro olan modeller çok daha sağlam ama illa 15 diyorsanız kesinlikle düz almayın. 15 Plus.
Bir firma bir ürününü rakibinden 32 bin TL daha ucuza satıp ondan daha çeşitli özellikleri sunup asıl teknoloji liderliğini o yapıyor ve daha pahalı ürün satan firma bunu taklit ediyorsa, bunun fanboylukla alakası yok parayı doğru ve mantıklı harcamakla alakası var.