Aytemiz
Hectopat
Daha fazla
Batarya tabii ki 120Hz'den daha önemli bu nasıl soru? iPhone cihazlar incecik kasalarıyla meşhurdu o dönem, tabii pil sorunları da beraberinde geliyordu.
S21 ile 15 Pro Max karşılaştırmıyorum canımın içi, S21 2021'de çıktı. 2019'da çıkan iPhone 11 kamerada daha iyi performans veriyor. Bak aynı sene çıkan cihazları karşılaştırmıyorum, arada 2 sene olmasına rağmen böyle. S24 baz modeli de saçmalığın daniskası. S23'ten hiçbir farkı yok kamerada ve üzerine para koyup almamı bekliyorlar. Bir de "kamera bir telefonun en önemli parçasıdır" diyorlar lansmanlarında.
Samsung'u da uzun süredir kullanıyorum, IPhone'da kullandım yıllar boyunca. iPhone her zaman kamerada daha üstündü. Özellikle video kısmında hiçbir marka rakip bile olamadı yıllarca Android'in verdiği eksiler yüzünden.
Telefonumda 30X var ve hiçbir işime yaramıyor, 30X yapınca 3 piksel oluyor fotoğraf. Anlamsız. Ha bir tek ay fotoğrafı çekiyorum, onu da zaten yapay zekayla yapıyor.
Bence mağaranı terk edip bu işin uzmanlarının yaptığı yorumlara bakman gerek. Türkiye'de satılmış kanallara değil de, mkbhd gibi global kanalları izlersen yaptıkları çok net yorumları görebilirsin. Android de iOS de kullanıp ikisinin de artı ve eksilerini çok iyi gördükten sonra seçim sana kalmış, birinin daha iyi olduğunu söylemek imkansız. Ha biri daha iyiyse de bu iyi olacak marka Samsung değil kesinlikle, Samsung hiçbir zaman Apple kadar dişli olamadı maalesef. İster satış rakamlarına bakın ister geçmişteki telefonlarına, Apple her zaman daha iyi bir senaryo sundu ve insanlar da bunu tercih etti.
Ben dediğine sadece gülerim