iPhone 15 vs iPhone 13

OnurKrkc

Kilopat
Merhaba, iki telefon arasında kaldım. Arada şu an 13k fiyat farkı var. Bu farkı vermeye değer mi diye düşünüyorum. Yoksa şuan 13 alıp 2-3 sene sonra değiştirmek mi mantıklı? Çünkü arada 13k gibi azımsanmayacak bir fark var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden 13 ile 15 arasında kaldın. 14 ve 14 Plus da düşünebilirsin. Özellikle pil ömrü ve ekran avantajı ile 14 Plus bayağı iyi olabilir.

Burada ben iPhone 13 ile gidin derim, günlük yaşantınızda çentiğin varlığı ve kılıfsız kullanacaksanız parlak ve mat arka yüzeyin dışında hiçbir fark hissetmeyeceksiniz bile doğru dürüst.

Neden 13 ile 15 arasında kaldın. 14 ve 14 Plus da düşünebilirsin. Özellikle pil ömrü ve ekran avantajı ile 14 Plus bayağı iyi olabilir.
13 ile 14 arasında fiyat farkına değecek bir fark göremedim, ne gibi farklar var? 14 plus yerine 15 daha mantıklı değil mi?

13 ile 14 arasında fiyat farkına değecek bir fark göremedim, ne gibi farklar var? 14 plus yerine 15 daha mantıklı değil mi?
13 ve 14 arasında cihazın arka kapaktan açılması ve RAM farkı dışında hiçbir fark yok aynı telefonu Apple'ın iki defa piyasaya sürmesinden ibaret keza aynısı S23/S24'ler vs içinde söylenebilir. Önerim iPhone 13'ten yana olacaktır 14'e vermenize gerek yok aradaki parayı, büyük bir cihaz istemiyorsanız 14 Plus'a da gerek yok Plus modeli Pro Max'le aynı boyutlara sahip daha düşük ve daha uygun (!) fiyatlı bir model.

13 ile 14 arasında fiyat farkına değecek bir fark göremedim, ne gibi farklar var? 14 Plus yerine 15 daha mantıklı değil mi?

6 GB RAM ve daha iyi kameralar ile geliyor. Ayrıca ikisindeki A15 işlemci aynı değil. iPhone 14'teki daha iyi. 14 Plus ile 15 arasında kalıyorsanız tercihlerinizi değerlendirmelisiniz. Daha uzun batarya daha uzun pil ömrü mü? Dinamik ada, daha iyi kamera ve Type-C mi? Tabii işlemciler arasında da biraz fark var ama ben kayda değer bir şey olduğunu düşünmüyorum. A16 biraz daha güçlü ancak A15 de daha verimli.

13 alıp 2-3 sene sonra değiştirmek daha mantıklı bence. 13 halen iş gören bir cihaz. O farka değmez. Yine de tavsiyem Pro modellere bakmanız. 13 Pro da düşünebilirsiniz 2. ele açıksanız.

Bence iPhone 13 alın. Sonra değiştirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…