Sıfır istiyorsan kesinlikle iPhone 16. sorun varsa sorabilirsin 16 kullanmaktayim.
Kameradan memnunum. Bataryası ilk aldigim zaman birkac gun hizli bitiyordu apple ile konustum cihaz yeni oldugu icin kalibrasyon gibi bir sey dediler 1 haftaya düzeldi. Suan bana 1 gunu rahatlikla cikartiyor. Kamerasi gayet yeterli güzel resimler cikartilabiliyor makro, 48mp gibi ozellikleri mevcut gece modu muazzam. Oyunlarda fazla deneme firsatim olmadi fakat deneyimlerime bakilirsa 60fps sabit oynatıyor. Haberin olsun kilifsiz kullanirsan cihaz isiniyor. Kilif takarsan pek hissettirmiyor elinde.Kamerasından ve bataryasından memnun musun hocam,oyun performansı nasıl?
iPhone 15 ve 16 batarya ve ekrani konusunda neredeyse hiçbir fark yok. İkisi arasinda kalmistim ikinci el 15 Pro aldim cok memnunum oneririm.
iPhone ve sıfır olması şart mı hocam? İkisi de alınmaz bence. 17 serisinin çıkmasına da çok az kaldı düşünürseniz.
Kameradan memnunum. Bataryası ilk aldigim zaman birkac gun hizli bitiyordu Apple ile konustum cihaz yeni oldugu icin kalibrasyon gibi bir şey dediler 1 haftaya düzeldi. Şu an bana 1 gunu rahatlikla cikartiyor. Kamerasi gayet yeterli güzel resimler cikartilabiliyor makro, 48MP gibi ozellikleri mevcut gece modu muazzam. Oyunlarda fazla deneme firsatim olmadi fakat deneyimlerime bakilirsa 60FPS sabit oynatıyor. Haberin olsun kilifsiz kullanirsan cihaz isiniyor. Kilif takarsan pek hissettirmiyor elinde.
iPhone 15 Pro ve 16 serisinden itibaren AI destekliyor. Hala bildiğim kadarıyla neredeyse hiçbir özelliği Türkiye’ye gelmedi.Hocam sadece iPhone 16 ve üstündeki cihazlarda AI destekleniyor diye biliyorum doğru mudur? Kullanıyor musunuz memnun musunuz acaba. Yoksa daha sonraki güncellemelerde mi gelecek?
Hocam ikinci el düşünmüyorum. Sıfır benim için daha iyi olur.
Hocam yurt dışı olarak alacağım. İkinci el tarafına güvenmiyorum. iPhone 17 ne zaman çıkacak bilginiz var mı acaba, fiyatları nasıl olur?
Hocam sadece iPhone 16 ve üstündeki cihazlarda AI destekleniyor diye biliyorum doğru mudur? Kullanıyor musunuz memnun musunuz acaba. Yoksa daha sonraki güncellemelerde mi gelecek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.