Bende 16e çok istiyordum fakat bayağı bilgi edindim birçok özellikten yoksun deniyor hocam ama bazı kişilerde bu özellikler zaten ayda yılda bir sefer kullanılıyor diyor vallahi arada kaldım. Çentik büyük olduğu için ve dinamik ada olmadığı için çok olumsuz yorum gördüm. Bir de geniş açı olmadığı için zaten geniş açının olup olmadığını bile bilmiyordum ben telefonumda o önemli değil de bilemedim çok ortadayım bir de fiyatı şu an 44K olmuş 37 38 falan olsa direkt alırdım.
15 ve 16 arasındayım.
Yapay zeka çok etkiler mi sizce hocam?
Samsung'dan sıkıldım hocam ya iPhone deneyimlemek istiyorum artık. 16 için 2 3 ay beklemem lazım sizce telefonlara zam gelir mi? Tek korkum o şu an.
Teşekkür ederim hocam.
Samsung artık sıktı hocam 2 senedir S24 kullanıyorum artık şarjı tutmamaya başladı. Ayrıca depolama sorunu yaşıyorum nedenini çözemedim telefon 2 gün öncesine kadar %100 oldu kilitlendi. Sıfırladım bütün dosyalarımı tekrar attım şu an 40GB yer var fakat her gün 1GB 1GB azalıyor. Bazen uygulamalar çalışmıyor özellikle Instagram sürekli hata veriyor ve Spotify. Bir de fotoğraf, story vs. paylaşırken çamur gibi yapıyor bu yüzden iPhone deneyimlemek istedim 16'da karar kıldım gibi duruyor şu an.