emrahljajic
Decapat
Daha fazla
Xiaomi 14T kullaniyorum suan ama kendi kendine açılıp kapanıyor samsung cihazını da 2020 yılında iyi bir paraya almıştım ve o dönemde amiral gemisi denen cihazlardandi ama modelini hatirliyorum dersem yalan soylerim vallahi oda 2-3 yil bandinda yine kendi kendine kapanma, ısınma ve performans düşüşleri yasatmaya basladiİlk olarak önceki telefonunuzun modelini merak ettim ancak S24 Plus'in 7 yıl garantili güncellemesi ve Honor 400 Pro'nun ise 6 yıl garantili güncelleme desteği mevcuttur anlayacağınız ikisi de uzun ömürlü telefonlar ve ikisinin de performansı gayet iyi.
Ve geçmişte aldığım hicbir apple cihazdan pişmanlık duymadım oyun icin ipad 9 kullanıyorum hala da pubg, call of duty gibi oyunlarda kasma sorunu yasatmiyor onu da Türkiye de satışa çıktığında almıştımXiaomi 14T kullaniyorum suan ama kendi kendine açılıp kapanıyor samsung cihazını da 2020 yılında iyi bir paraya almıştım ve o dönemde amiral gemisi denen cihazlardandi ama modelini hatirliyorum dersem yalan soylerim vallahi oda 2-3 yil bandinda yine kendi kendine kapanma, ısınma ve performans düşüşleri yasatmaya basladi