iPhone 15 vs Samsung S23 Ultra

Bütçe
50k

aliv4914

Femtopat
Daha fazla  
iPhone 15 ile Samsung S23 Ultra bu iki cihaz arasında kaldım. Bu iki cihazı kullananlar var mıdır eksi ve artı yönleri nelerdir? S23 ultrayı yurt dışı olarak almayı düşünüyorum kalıcı IMEI'li atılıyor fakat iPhone 15 KVK'lı düşünüyorum. Benim için fotograf ve video çekimleri önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
S23 Ultra bu fiyatta çok daha üstün özellikler sunuyor.

Kamera olarak da ikiside güzel. Birbirlerini geçtikleri ufak noktalar var kamera yönünde.

Deneyimlediğim bir sürü Android modelleri arasından bir tanesi bile video konusunda Apple'dan iyi hissettiremedi. İki OS'i de kullandım, benim için en iyisinin iOS olduğuna karar verip bir daha Android'lere bakmadım bile.

bu magaza değil benim bulunduğum bölgede fiyatlar böyle ırak sınır bölgesine yakın oldugumuz için bende pek güveniyorum ırak mallarına

Deneyimlediğim bir sürü Android modelleri arasından bir tanesi bile video konusunda Apple'dan iyi hissettiremedi. İki OS'i de kullandım, benim için en iyisinin iOS olduğuna karar verip bir daha Android'lere bakmadım bile.
benim gönlümde iphone de

Kamera olarak da ikiside güzel. Birbirlerini geçtikleri ufak noktalar var kamera yönünde.
evet bazı çekimlerde birbirinden üstünler ama tam bir karşılaştırma yapamıyorum

Video çekiminde iPhone'lar genelde daha üstündür ama zoom, diğer kıyaslamalarda S23 Ultra daha iyi bir tercih olacaktır. Ben düz model iPhone almaktansa bir Android amiral gemisi tercih ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı