iPhone 15 vs Samsung S24 Ultra vs S23 Ultra

forumseverbiri

Femtopat
Daha fazla  
Sizce hangi telefon modelini almak daha mantıklı?
Seçenekler:
1- iPhone 15.
2- Samsung S24 Ultra.
3- Samsung S23 Ultra.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 15, S23 Ultra ve S24 Ultra'nın dengi değil. Düz S23 veya S24 olabilir bunların yerine. Bahsettiğiniz telefonların ikisi büyük birisi küçük ayrıca işletim sistemi vs etkenlerde var. Önerim mağazada S23 Ultra ve S24 Ultra'yı karşılaştırarak incelemeniz. Karar size bağlı.
Bütçe sorun değilse S24 Ultra tavsiye ederdim bu üçünden.

Hocam aslında ben iPhone 15 almak istiyordum ama bataryası ve ekran hızı çok geride kaldığı için kararsız kaldım.

Dediğim gibi bu tercih meselesi. İphone 15 te sizi 5 yıl rahat götürür fakat ben şahsen düz iphone almam eğer apple ekosistemim yok ise.
Şahsen düşünüyorum. S23U mu yoksa S24U mu? İkisinin arasında yaklaşık 30K civarı fark var. Ama donanımsal olarak 30k ya değecek fark yok.
Ben Bütçeyi düşünüyor olursam S23U alırdım. Sonuçta çakıl taşı vermiyoruz, para veriyoruz.
Bütçe sorununuz yok ise S24U alabilirsiniz.
Bu telefonların üçü de 5 yıl rahat götürür. Hangisini seçeceğiniz size bağlı.

Hocam aslında ben iPhone 15 almak istiyordum ama bataryası ve ekran hızı çok geride kaldığı için kararsız kaldım.
Dayanıklılık, Ekran ve Grafik işlemci konusunda S24 Ultra çok daha iyi fakat günlük kullanımda Apple daha iyi olur. Konu burada bu etkenlere verdiğiniz öneme, Android mi yoksa İos mi beğendiğinize geliyor. "Öznel olarak" S24 Ultra bütçenizi zorlamaz ise iyi bir seçim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı