iPhone 15 vs Samsung S24 FE

Bütçe
40k

bekir1234

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Yeni bir telefon almayı planlıyorum fakat bu iki cihaz arasında acayip kararsız kaldım. Oyun çok oynamam belki arada NSS falan. Kamera benim için önemli. Telefonu genelde mesajlaşma ve sosyal medya için kullanıyorum. Android'den de biraz sıkıldığım için aslında iPhone'u düşündüm biraz da. Sizce arada 20 bin'e değen bir fark var mı ve siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Şimdiden teşekkürler. (Bütçem 35-40 bin civarı fakat iPhone için 50 bin'e zorlayabilirim)

Arkadaşlar merhabalar. Yeni bir telefon almayı planlıyorum fakat bu iki cihaz arasında acayip kararsız kaldım. Oyun çok oynamam belki arada NSS falan. Kamera benim için önemli. Telefonu genelde mesajlaşma ve sosyal medya için kullanıyorum. Android'den de biraz sıkıldığım için aslında iPhone'u düşündüm biraz da. Sizce arada 20 bin'e değen bir fark var mı ve siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Şimdiden teşekkürler. (Bütçem 35-40 bin civarı fakat iPhone için 50 bin'e zorlayabilirim)
Honor 400 pro iyi tercih olabilir şahsen ikisinide almam.

Honor 400 pro iyi tercih olabilir şahsen ikisinide almam.
Hocam honor'un tabletini kullanmıştım çok iyiydi fakat telefon konusunda pek güvenemediğim bir marka ve kameraların konumlanması hiç hoşuma gitmiyor.

Kamera önemliyse ve iOS kullanmak istiyorsanız iPhone 15 alın.
Kamera konusunda s24 fe ile 15 arasında ciddi derecede fark olmadığını söyleyenler var ama emin olamadım hocam.

Kamera önemliyse ve iOS kullanmak istiyorsanız iPhone 15 alın.

S24 FE kamerasıda güzeldir.

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir telefon almayı planlıyorum fakat bu iki cihaz arasında acayip kararsız kaldım. Oyun çok oynamam belki arada nss falan. Kamera benim için önemli. Telefonu genelde mesajlaşma ve sosyal medya için kullanıyorum. Android'den de biraz sıkıldığım için aslında IPhone'u düşündüm biraz da. Sizce arada 20 Bin'e değen bir fark var mı ve siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Şimdiden teşekkürler. (bütçem 35-40 bin civarı fakat iPhone için 50 Bin'e zorlayabilirim)

Xiaomi 15T de alınabilir. Samsung'tan soğudum çünkü artık download mode (yazılım yüklemeye) bile karışıyorlar. Yazılım konusunda Samsung'a güvenmiyorum. Ama Samsung'ta kötü değildir.

Tabii ki S24 FE.
Bu arada Vivo x200 FE'DE bakabilirsiniz, özellikle Zeiss kamerası ile ikisindende daha iyi kaeraya sahip olduğunu söyleyebilirim, geri kalanında zaten çok daha güçlü.
İşletim sitemi Origin OS'mu yoksa FunTouch OS'mu onu bilmiyorum, eğer Origin OS ise iOS'u aratmayan muazzam bir sistem.
FunTouch OS ise yine fena değil ama iOS ve one ui etmez ama güzeldir onunda kullandım, ama dediğim gibi eğer Origin OS ise diğer ikisinden bence çok daha iyi.

50 bine S25'te alabilirsin kardeşim. Arada 20 bine değen fark olmaz. Hatta yanlış değilsem iPhone 15 128 GB ve 60 Hz'dir. Ayrıca bataryası da en fazla 3750 civarıdır diye tahmin ediyorum.

Evet hocam bir arkadaşta var, çektiği fotoğrafın IPhone'la çekildiğini düşünenler oldu sanırım çok bir fark yok fakat ön kamera da benim için önemli.

Düşük ışıkta, portre modlarında iPhone daha iyi çeker.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı