iPhone 15 vs Samsung S24 FE

Bütçe
40k
Tüm videolarda kullanıcı deneyimlerini yorumlarda görebilirsin. Zaten her videonun altında birçok yorum var. YT'da konuyla ilgili yüzlerce video mevcut Apple'ın video çekimlerinde oynama yaptıklarınımı iddia ediyorsun bu daha komik. Senin mağazada kendi hür iradenle puan vermen videolardaki performansları etkilemiyor. Hiçbir şey bilmiyorsan kullanıcı yorumlarına bak ama 1 2 tanesine değil yüzlercesine bak.

Ben hiçbirşeye bakmam, neden bakayım, kendim test ettim diyorum. Daha ötesi yok.

Ayrıca ben konuda S24FE önerdim, halama da ben aldırdım, kamerasıda kötü değil, ama iphone 13'ten kötü olan kamerayada iphone 16 ile benzer demem.

Ben hiçbir şeye bakmam, neden bakayım, kendim test ettim diyorum. Daha ötesi yok.

Ayrıca ben konuda S24FE önerdim, halama da ben aldırdım, kamerasıda kötü değil, ama iPhone 13'ten kötü olan kamerayada iPhone 16 ile benzer demem.

Kamera 13'ten daha iyi senin testinin benim nazımda bir önemi yok alacak adam içinde yok, veriler belli.

Buralar karışmış arkadaşlar sakin olalım. Tercihimi S24'den yana kullandım. Telefon elime ulaştığında kendi fikirlerimi de eklerim buraya. Yeniden önerileriniz için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı