IPhone 15 vs Samsung S24

Bütçe
36000
Ne alalim hocam?
Tercih Samsung'dan yana ise şu anda alınacak telefonlar çok belli yani kafanız nasıl karışabiliyor anlamıyorum. S23 Ultra (ekran kavisli sıkıntı olur uğraşamam dersen) bu sefer S24 Ultra (25-26K S23 U) (31-32K S24 U) bu telefonları Android kısmında tr kayıtlı almanın pek bir anlamı yok gözümde.

Tercih Samsung'dan yana ise şu anda alınacak telefonlar çok belli yani kafanız nasıl karışabiliyor anlamıyorum. S23 Ultra (ekran kavisli sıkıntı olur uğraşamam dersen) bu sefer S24 Ultra (25-26k S23 u) (31-32K S24 u) bu telefonları Android kısmında TR kayıtlı almanın pek bir anlamı yok gözümde.

TR deneme tahtasi mi dediginiz icin Samsung'a laf etmis oluyorsunuz. Bende o yuzden sordum ne alalim diye, her firmanin laf edilecek yerini bulsak alinabilecek telefon markasi ya da farkli ürün markasi kalmaz maalesef, dediginizde haklisiniz ama bu ulkede yillardir 60Hz iPhone cihaza o kadar para veriliyor, Samsung S24'un Exynos'lu versiyonunu koyuyor diye almamak bana mantiksiz geldi açıkçası, gayet guzel islemci aslinda.

TR deneme tahtasi mi dediginiz icin Samsung'a laf etmis oluyorsunuz. Bende o yuzden sordum ne alalim diye, her firmanin laf edilecek yerini bulsak alinabilecek telefon markasi ya da farkli ürün markasi kalmaz maalesef, dediginizde haklisiniz ama bu ulkede yillardir 60Hz iPhone cihaza o kadar para veriliyor, Samsung S24'un Exynos'lu versiyonunu koyuyor diye almamak bana mantiksiz geldi açıkçası, gayet guzel islemci aslinda.
Hocam Samsung niye böyle bir politika izliyor, ABD ye farklı AB ye farklı işlemcili telefon göndermek gereksiz masraf değil mi? Bence hepsini exynos veya hepsini snapdragon göndermek daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı