IPhone 15 vs Samsung S24

Bütçe
36000
Apple fanboyu edilmeden önce söyleyeyim düz modeller saçmalıktır desen neysede S24'ün rakibi nasıl 15 produr ya yapmayın lütfen sıfır takıntınız, yurt dışı takıntınız varsa madem 15'e bütçe yetiyor o zaman S24 Ultra daha iyi olur bence.

Hocam ben zaten rakibi dedim yani. Mesajım da zaten düz modeline göre dedim. 15 Pro'ya şu kadar fark atiyor bu kadar fark atiyor diye bir şey ağzımdan çıkmadı. Haklı olabilirisiniz lafim yok.

Boş verin hocam, adam S24 serisi ile cekilen aylara sahte diyor durum cok ciddi.

Hayır sinir olduğum nokta telefon sadece Apple diye her şeyden üstün görülüyor. Herkes istediğini alsın lafım yok adam Apple kullanmak ister Apple alır ama şöyle bir kıyaslamada gelipte iPhone 15 daha iyi diyen adam telefondan anlamıyordur.

Kesinlikle S24.
Bu arada kiyaslama donmus, A17 Pro'nun GPU'su once 8 Gen 2'yi gecsin. Sonra 8 Gen 3 ile kiyaslarsiniz 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır sinir olduğum nokta telefon sadece Apple diye her şeyden üstün görülüyor. Herkes istediğini alsın lafım yok adam Apple kullanmak ister Apple alır ama şöyle bir kıyaslamada gelipte iPhone 15 daha iyi diyen adam telefondan anlamıyordur.

iPhone 15 önerdiğimi nereden çıkardınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı