YetkinerSefkan
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Yok bu konuda gerçekten haklısınız. Ben de üni öğrencisiyim kendim çalışıp iPhone aldım ve haliyle paramın da çöp olmasını istemem bu nedenle sizlere sorup önerilerinizi alıyorum. iPhone cihazlar nedense bizim ülkemizde vazgeçilmez harika cihazlar olarak görünüyor. Elbette iyi ama daha uygun fiyata çok daha iyi cihazlar alınabilir. Halen daha iPhone 11 almak isteyen arkadaşlarım var sırf Apple ismi olduğu için. İkinci el piyasası Apple ın daha iyi ama ben telefonumu satmak için değil kullanmak için alıyorum. Sanırım bu yüzden s24 ultra alacağım.Hocam zaten çoluk çocuğun elinde İphone olmaya başladı. Telefonun fiyatı 70 80 bin lira yakın çevremdekilerden çoğu aldı ve sordum nasıl aldığını çünkü liseliler ve çalışmıyorlar durumlarıda zengin değiller taksitle aldık diyorlar. Gerçekten önüne gelenin elinde İphone olması çok saçma bir şey yani ben bile artık İphone'den soğumaya başladım 1-2 sene sonra en son modelini almayı düşünüyordum üniversteyi kazanırsam da yani inşallah kazanırım fakat almam muhtemelen 14-15-16 yaşındaki çocukların elinde hepsinde var yani giderim S24 Ultra alırım hem daha ucuz hem de aynı performansa sahipler hatta S24 Ultra bir tık daha iyi. Bu benim kişisel görüşümdür lütfen saygı duymanızı rica ediyorum fakat yalansa da yalan diyebilirsiniz gerçekten çoluk çocuğun herkesin elinde var İphone.