iPhone 15 yerine S24 Ultra alınır mı?

Hocam zaten çoluk çocuğun elinde İphone olmaya başladı. Telefonun fiyatı 70 80 bin lira yakın çevremdekilerden çoğu aldı ve sordum nasıl aldığını çünkü liseliler ve çalışmıyorlar durumlarıda zengin değiller taksitle aldık diyorlar. Gerçekten önüne gelenin elinde İphone olması çok saçma bir şey yani ben bile artık İphone'den soğumaya başladım 1-2 sene sonra en son modelini almayı düşünüyordum üniversteyi kazanırsam da yani inşallah kazanırım fakat almam muhtemelen 14-15-16 yaşındaki çocukların elinde hepsinde var yani giderim S24 Ultra alırım hem daha ucuz hem de aynı performansa sahipler hatta S24 Ultra bir tık daha iyi. Bu benim kişisel görüşümdür lütfen saygı duymanızı rica ediyorum fakat yalansa da yalan diyebilirsiniz gerçekten çoluk çocuğun herkesin elinde var İphone.
Yok bu konuda gerçekten haklısınız. Ben de üni öğrencisiyim kendim çalışıp iPhone aldım ve haliyle paramın da çöp olmasını istemem bu nedenle sizlere sorup önerilerinizi alıyorum. iPhone cihazlar nedense bizim ülkemizde vazgeçilmez harika cihazlar olarak görünüyor. Elbette iyi ama daha uygun fiyata çok daha iyi cihazlar alınabilir. Halen daha iPhone 11 almak isteyen arkadaşlarım var sırf Apple ismi olduğu için. İkinci el piyasası Apple ın daha iyi ama ben telefonumu satmak için değil kullanmak için alıyorum. Sanırım bu yüzden s24 ultra alacağım.

Hocam zaten çoluk çocuğun elinde iPhone olmaya başladı. Telefonun fiyatı 70 80 bin lira yakın çevremdekilerden çoğu aldı ve sordum nasıl aldığını çünkü liseliler ve çalışmıyorlar durumları da zengin değiller taksitle aldık diyorlar. Gerçekten önüne gelenin elinde iPhone olması çok saçma bir şey yani ben bile artık IPhone'den soğumaya başladım 1-2 sene sonra en son modelini almayı düşünüyordum üniversteyi kazanırsam da yani inşallah kazanırım fakat almam muhtemelen 14-15-16 yaşındaki çocukların elinde hepsinde var yani giderim S24 Ultra alırım hem daha ucuz hem de aynı performansa sahipler hatta S24 Ultra bir tık daha iyi. Bu benim kişisel görüşümdür lütfen saygı duymanızı rica ediyorum fakat yalansa da yalan diyebilirsiniz gerçekten çoluk çocuğun herkesin elinde var iPhone.

Haklısınız hocam Apple'ın marka adından bütçesi yeten yetermeyen herkes Apple alıyor ve Apple'ın asıl özelliklerinden neredeyse hiçbiri yararlanmıyor.

S24U bir rivayete göre 36 aya kadar şarjı gidiyor.
Ekran batarya dışında bir avantajı yok zaten cihazın tek numarası şarjının uzun gitmesi.
Elbette bir fan boy değilim ama sizin için aynısını söyleyemem. Ekran ve pil olarak Apple a oranla daha iyi bir cihaz. Geri kalan tüm özellikler ile de iPhone 15 pro veya Max in ardında kaldığını sanmıyorum.

Elbette bir fan boy değilim ama sizin için aynısını söyleyemem. Ekran ve pil olarak Apple a oranla daha iyi bir cihaz. Geri kalan tüm özellikler ile de iPhone 15 pro veya Max in ardında kaldığını sanmıyorum.
Eskisi gibi kalmıyor tabii ki. Standart kullanıcı için hem fp hem de bölgesel fiyatlandırma avantajı var. Yine de bedava verseler kullanmam samsungu.

Yok bu konuda gerçekten haklısınız. Ben de üni öğrencisiyim kendim çalışıp iPhone aldım ve haliyle paramın da çöp olmasını istemem bu nedenle sizlere sorup önerilerinizi alıyorum. iPhone cihazlar nedense bizim ülkemizde vazgeçilmez harika cihazlar olarak görünüyor. Elbette iyi ama daha uygun fiyata çok daha iyi cihazlar alınabilir. Halen daha iPhone 11 almak isteyen arkadaşlarım var sırf Apple ismi olduğu için. İkinci el piyasası Apple ın daha iyi ama ben telefonumu satmak için değil kullanmak için alıyorum. Sanırım bu yüzden s24 ultra alacağım.
Hocam İphone gerçekten güzel telefon İphone 5 mi 6 mı ne vardı bir kaç ay önceye kadar hala çalışıyordu ama şöyle bir şey de var Samsung'un eski S serileri de aynen şuan böyle sağlam cihazları forumda hala kullananlar varmış yani. Şuan İphone 15 Pro Max ile S24 Ultra'nın kamerasını tartışacak olsak İphone 15 PM bana daha cazip geliyor ama test videosunu da izledim gerçekten kapışıyorlar bir S24 Ultra çekiyor bir İphone çekiyor kamera konusunda İphone'yi beğendim fakat S24'ün kamerası da gayet üst düzey.

Hocam İphone gerçekten güzel telefon İphone 5 mi 6 mı ne vardı bir kaç ay önceye kadar hala çalışıyordu ama şöyle bir şey de var Samsung'un eski S serileri de aynen şuan böyle sağlam cihazları forumda hala kullananlar varmış yani. Şuan İphone 15 Pro Max ile S24 Ultra'nın kamerasını tartışacak olsak İphone 15 PM bana daha cazip geliyor ama test videosunu da izledim gerçekten kapışıyorlar bir S24 Ultra çekiyor bir İphone çekiyor kamera konusunda İphone'yi beğendim fakat S24'ün kamerası da gayet üst düzey.
Telefon alamama, 7-8 yıl aynı cihazı kullanma eskiden olan bir durumdu. Artık günümüzde kimse öyle eski veya ucuz cihazlara yönelmiyor. Gerekirse 1-2 aylık maaşını bağlıyor alıyor istediği telefonu. Çünkü günümüzde lüks olmaktan çıktı akıllı telefonlar. Ekran süreleri sosyal medya kullanımı ortada. En kötü yaşlı dayıların veya çok küçük çocukların bile ellerinde kötü denmeyecek cihazlar var.

Evet dediğiniz gibi s serisi diğer Samsung modellerinden ayrılıyor. Kamera konusunda da şu an eski telefonumu Xiaomi mi note 10 lite kullanıyorum yani bunun bile kamerası işimi görüyor 😅 ip15pm ile s24 u nın farkıda dediğiniz gibi az ve bazı durumlarda biri bazı durumlarda diğeri alıyor. Sırf bu yüzden aradaki yaklaşık 15-20 k lık fiyatı vermeye kesinlikle değmez

Telefon alamama, 7-8 yıl aynı cihazı kullanma eskiden olan bir durumdu. Artık günümüzde kimse öyle eski veya ucuz cihazlara yönelmiyor. Gerekirse 1-2 aylık maaşını bağlıyor alıyor istediği telefonu. Çünkü günümüzde lüks olmaktan çıktı akıllı telefonlar. Ekran süreleri sosyal medya kullanımı ortada. En kötü yaşlı dayıların veya çok küçük çocukların bile ellerinde kötü denmeyecek cihazlar var.
Hocam bu tarz telefonları liseli çocukların elinde görmek cidden saçma geliyor bana. Bu yaz adam gider çalışır kendi parasıyla alır o ayrı durum ama cidden şuan gelen geçen anne babasına yalvara yalvara bana İphone alın taksitle alın zorla aldırtıyorlar. Yoldan gelen geçenin elinde bu telefonlar var çok saçma.

Hocam bu tarz telefonları liseli çocukların elinde görmek cidden saçma geliyor bana. Bu yaz adam gider çalışır kendi parasıyla alır o ayrı durum ama cidden şuan gelen geçen anne babasına yalvara yalvara bana İphone alın taksitle alın zorla aldırtıyorlar. Yoldan gelen geçenin elinde bu telefonlar var çok saçma.
Yani evet saçma bir durum yine de basit bir telefon alt tarafı dünyada kimse umursamaz bu tarz şeyleri bizim gündemimiz olması üzücü bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı