iPhone 15'e iOS 26.1 yüklenmeli mi?

İyi günler yükleyenler ve test edenler var mı halen 18 deyim yeni 26.1 çıkmış Türkçe ile birlikte yüklesem ne gibi iyileştirmeler olabilir? Mesela pil daha mı iyi oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler yükleyenler ve test edenler var mı halen 18 deyim yeni 26.1 çıkmış Türkçe ile birlikte yüklesem ne gibi iyileştirmeler olabilir? Mesela pil daha mı iyi oluyor?
Ben de iPhone 15 kullanıyorum ve dün iOS 18.6.2’den iOS 26.0.1’e güncelledim. Güncellemeden önce pil sağlığım %87’ydi ve hâlâ daha %87 yani pil sağlığında herhangi bir düşme olmadı. Ve evet pil performansı iOS 18’e göre bir tık daha iyi gibi geldi bana. Eğer yüklemek istiyorsanız yükleyin pişman olmazsınız ayrıca arayüz tasarımı olarak da ben çok beğendim gayet güzel görünüyor özellikle de kilit ekranının tasarımı ve Liquid Glass çok hoşuma gitti.

IMG_2967.png

Bende düz iPhone 15 kullanıyorum. Hala iOS 18.6dayım. Güncelleme yapmayı düşünmüyorum ben. YouTube'da bir videoda ekran süresi 1 saat kadar kısalmıştı. Ek olarak da bir özellik gelmiş gibi görünmüyor. Apple Intelligence gelse yüklerdim ama hiçbir şey yok, sadece görünüş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı