iPhone 15'te iOS 26'ya geçilir mi?

• Konuyu başlatan M3RL1N
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 112

M3RL1N

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, iOS 26 çıkalı çok oldu. İlk çıktığında "Hani sıkıntılar var, geçmeyin." diyordu herkes. Geçen de kendi kendine güncellemeyi yapmış ama geçmedim hâlâ 26'ya. iPhone 15 kullanıyorum, son zamanlarda da kasma oluyor telefonda, acaba ondan kaynaklı mı anlamadım? Sizce geçmeli miyim?

Merhaba, iOS 26 çıkalı çok oldu. İlk çıktığında "Hani sıkıntılar var, geçmeyin." diyordu herkes. Geçen de kendi kendine güncellemeyi yapmış ama geçmedim hâlâ 26'ya. iPhone 15 kullanıyorum, son zamanlarda da kasma oluyor telefonda, acaba ondan kaynaklı mı anlamadım? Sizce geçmeli miyim?

Ben halen iOS 17'deyim. Geçmeyi düşünmüyorum. Halen batarya sorunları var sanırım.

Stabil bir sürüm olduğunu düşünmüyorum. Sürekli artan sistem verileri ve arka plan dosyaları nedeniyle gönderilen güncellemelerin boyutu giderek büyüyor. Bu durumun sistemde aşırı yük oluşturduğunu ve en azından günlük kullanımda batarya performansının tatmin edici olmadığını düşünüyorum.

Güncelleme boyutu dışında performans olarak eksik yanı yok. 4-5 aydır kullanıyorum beta dahil. Gözüme batam bir şey olmadı.

bende güncellemiş ama geçmedim sadece geçmeme gerek varmı kamera iyileştirmesi falan diyor ama gözle görülebilir çok büyük değişiklik varmı

bende güncellemiş ama geçmedim sadece geçmeme gerek varmı kamera iyileştirmesi falan diyor ama gözle görülebilir çok büyük değişiklik varmı
Tasarımsal değişiklikler dışında 15 için değişen hiçbir şey yok.

Merhabalar, iOS 26 çıkalı çok oldu. İlk çıktığında "Hani sıkıntılar var, geçmeyin." diyordu herkes. Geçen de kendi kendine güncellemeyi yapmış ama geçmedim hâlâ 26'ya. iPhone 15 kullanıyorum, son zamanlarda da kasma oluyor telefonda, acaba ondan kaynaklı mı anlamadım? Sizce geçmeli miyim?
iOS 26.3 sürümünü kullanıyorum iPhone 15 cihazımda. Kasma 26 sürümünde vardı bende fakat 26.3 ile birlikte kasma olayı kalktı. Bataryada pek değişiklik yok. iOS 26'ya geçin kısaca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı