iPhone 15'ten 17e'ye geçilir mi?

Bütçe
Bütçesiz durum.

Shokikan

Hectopat
Daha fazla  
Halihazırda yaklaşık 1.5 senedir iPhone 15 kullanıyorum fakat kamerası beni çileden çıkarttı. Ne denediysem fotoğraf çektikten sonra fotoğrafı karartmasını çözemedim. Araştırdıktan sonra sanırım bu problem 15'te kronik gibi bir şey. Normalde direkt 17 daha mantıklı ama bütçemi o kadar zorlamak istemiyorum. Bugün akşam 17e ön siparişe açılacak. Tek kamerası ve dinamik ada olmaması üzüyor. Eksikliğini çok hisseder miyim, sizce geçilir mi? Teşekkürler.

Eksikliğini hisseder miyim sorusunun cevabı sizde hocam bizde değil. Sonuçta uzun zamandır kullanıyorsunuz, ha mutlaka alışırsınız ama o dinamik ada ve geniş açı kamera kiminin olmazsa olmazı olabiliyor.
Geniş açı kullanmıyorum zaten. Dinamik adasız da yaparım genel olarak sosyal medya ve müzik için kullanıyorum. Kamera da fotoğrafı çekerken gördüğüm görüntü ile galeride görünen fotoğrafın alakası yok. Bu sorun düzelsin kafi olacak bana.

Samsung sart degil. Honor'da (magic8 Pro) olabilir. OS olarak uzebilir ama kamera olarak memnun kalirsin. Kronigi yok.

Honor da baktığım bir telefon ama magic8 Pro bütçemi aşıyor pahalı şu an.

Geniş açı kullanmıyorum zaten. Dinamik adasız da yaparım genel olarak sosyal medya ve müzik için kullanıyorum. Kamera da fotoğrafı çekerken gördüğüm görüntü ile galeride görünen fotoğrafın alakası yok. Bu sorun düzelsin kafi olacak bana.

iPhone 16e kullandığım dönemde kamerası beni çok memnun etmişti, özellikle netleme mesafesi 17 Pro'nun kamerasından bile öndeydi sensör küçük olduğu için. Bence 17e yi bir mağazada görüp dokunup deneyip öyle alın. Alınca kamerasının sizi üzeceğini hiç sanmıyorum.

Honor da baktığım bir telefon ama magic8 Pro bütçemi aşıyor pahalı şu an.
Nothing Phone 3 olabilir. Kamera sensoru 17 Pro Max ile esit. Tabii ISP farki var. 40 bin civari. Tipi de bir acayip.

iPhone 16e kullandığım dönemde kamerası beni çok memnun etmişti, özellikle netleme mesafesi 17 Pro'nun kamerasından bile öndeydi sensör küçük olduğu için. Bence 17e yi bir mağazada görüp dokunup deneyip öyle alın. Alınca kamerasının sizi üzeceğini hiç sanmıyorum.
İlçe de kalıyorum yakınımda teknoloji mağazası yok deneyebileceğim ama bakalım.

Bunlar 16e ile çektiğim fotoğraflar. 17e ile de kameraları neredeyse aynı olduğu için aşağı yukarı size fikir verecektir.

Dosya Ekleri

• IMG_0197.jpeg
    IMG_0197.jpeg
    137,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0093.jpeg
    IMG_0093.jpeg
    145,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_0075.jpeg
    IMG_0075.jpeg
    61,7 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_0005.jpeg
    IMG_0005.jpeg