iPhone 15'ten S24'e geçilir mi?

Daha fazla  
iPhone deneyimlemek istiyordum ve deneyimledim 4 ay sonunda düşüncem bu telefon neden 60 Hz diye sordum kendime pil ve ısınmadan dolayı sorun yaşadığımı söyleyemem, kamera olarak çok güzel beğendim ama ben günlük kullanıcıyım benim öyle kamerayla çok işim yok yani. Bu telefonu satıp S24 almak sizce mantıklı mı? Ayrıca üstüne parada artıyor. S25 Slim dikkatimi çekti acaba fiyatı ne olur? S24 Exynos işlemci çekincem var.

@KİNGSEMİH hocam bir yorumunuzu alsam iyi olur.

Ayrıca hemen satma gibi bir hedefim yok sadece 60 Hz oluşundan canım biraz fazla sıkılmaya başladı ve Pro modellerine o kadar para vermek istemiyorum.

Xiaomi Vivo gibi telefonların üst segmentini önermeyin güvenmediğim markalar hepsi.

S25 45-50 civarı olması muhtemel Plus da 60'a yakın olur diye düşünmekteyim tabii Samsung ülkemiz için ek indirim falan yapmazsa.

S24'e geçilebilir herhangi bir para kaybınız olmayacak benim gördüğüm tek sıkıntı modemi güçsüz onun haricinde gayet iyi cihaz.

Geçtiğinizde 120 Hz ekran ve Ai haricinde pekte devasa bir fark hissetmezsiniz, Android kullanmak için geçilebilir ama eğer iOS tarafı daha ağır basıyorsa ikinci elden iPhone 14 Pro denk getirmeniz mümkün olabiliyor ikinci el 15 fiyatlarına. Tartışmaya açık olmakla beraber S23'e geçmenizi öneririm eski ama Exynos işlemciler yıllardır forumlarda sorun olmaz denir ve her zaman istisnasız Snapdragon'lu varyantlarına göre uzun vadede sorun çıkarır en azından kendim öyle bir tercihte bulunurdum. Samsung tarafına geçecekseniz S25'leri kesinlikle bekleyin daha ucuza S25 almasanız bile S24 almak için bile olsa.

120 Hz cihazla yan yana gelince fark bariz, S24 serisinde Instagram'da kalite vs düşme sorununu çözdüler ayrıca yapay zeka özellikleride var yazmayı unuttum ama bu telefona yapay zeka özelliğide gelmedi mesela
Düz 15 modeli başlangıç seviyesi bi model hocam. Premium özellikler için ya 2-3 katı fiyat vermek yada android’e geçmek gerekiyor ama onun da eksileri var işte.

İlla Samsung istiyorsanız S25i bekleyin hocam yakında tanıtılacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı