iPhone 13'ten S24'e geçilir mi?

13 biraz eski gelebilir, ama günümüzde halen kullanılabilir bir modeldir. En az 3-4 yıl daha üzmez, yarı yolda bırakmaz, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. İlla ki ben Android kullanacağım diyorsanız daha güncel bir cihaza geçmiş olursunuz elbet.

Hayır alınmaz. iPhone daha stabil cihazdır. Ve daha güvenlidir.

İşlemci iyi olsa da telefon ısınıyorsa o telefonun alınma nedeni nedir?

Eğer illa Samsung isteniyorsa Snapdrogon işlemcili S23+ alınması daha iyi olur gibi.

Galiba iPhone telefonların nasıl ısındığını bilmiyorsunuz. Millette şu yargı oluşmuş; Android çöp, 2 yıl sonra pert, hurda, güncelleme almayan, çok ısınan telefon. Ama Android telefonların çoğu böyle değil. Gidip Samsung gibi bir marka alırsan o seni uzun yıllar götürür. Babam 7 sene S5 Mini kullandı ve bataryası ölmese çok uzun yıllar kullanacaktı.

Bende 14 aldım satamıyorum da Samsung’a geri dönmek istiyorum bu iPhone tamamen balon bir cihaz.

Galiba iPhone telefonların nasıl ısındığını bilmiyorsunuz. Millette şu yargı oluşmuş; Android çöp, 2 yıl sonra pert, hurda, güncelleme almayan, çok ısınan telefon. Ama Android telefonların çoğu böyle değil. Gidip Samsung gibi bir marka alırsan o seni uzun yıllar götürür. Babam 7 sene S5 Mini kullandı ve bataryası ölmese çok uzun yıllar kullanacaktı.
Katılıyorum millet zamanında apple a binlerce lira para veremedi gitti Samsung un giriş segment telefonlarına 300 lira verip aldı sonra adı çıktı android çöp diye. Şuan iPhone 14 var cebimde ama elimde kullandığım telefon Samsung s9 plus . Bataryası ölmese asla değişiklik yapmazdım. .

13 halen çok güzel cihaz. Düz S24'e geçmeye değmez bence. Ben olsam S23 Ultra veya S24 Ultra bakardım Android kısmından geçmek istersem. Ultra modellere geçişe değeceğini düşünüyorum. Şimdi baktım cihazı yeni almışsınız, hiç gerek yok o zaman. 13 aldığınız için hiç pişmanlık duymayın, Apple'ın servis kalitesi, Uygulamaların IOS'a has optimizasyonları, Sosyal Medya kullanıyorsanız özellikle kaliteyi düşürmemesi vs sayabileceğimiz bir sürü iPhone kendine has özellik var. Belki 13'ü yeni almasaydınız derdim 13 yerine başka modeller alın veya 14-15 serisine bakın ama artık alınmış ve zaten hat takılmışsa sıfır telefonlarda iade olmuyor. O yüzden güle güle kullanın ardını düşünmeyin.

Son düzenleme:
13 alarak hata etmişsiniz. Kesinlikle geçilir. Bu çağda düz iPhone 13 çağ dışı bir cihaz. Satın gitsin kurtulun. 13 Pro falan alsaydınız o zaman düşünülebilirdi ama şu an düşünecek durum da yok bence.

Apple.
iPhone 11 bile hala satılıyorken piyasayı sen düşün. Bundan 2 sene sonra S24 kaça satarsın bilemem de bizim ülkede iPhone 13 değerinden fazla satabileceğin kesin.

Fotoğraf anlamında Instagram vb uygulamalarla entegreli olduğundan Apple tabanlı cihazlarda çekilen fotoğraflar normal kullanıcı yüklerken görüntü daha güzel gözüküyor.

iPhone 13 iyi bir cihaz şahsen bende 15 Pro var ama 13 kullanıyor olsaydım değiştirmezdim gereksiz masrafa da girmezdim. Ben xiami mi 8'den geçtim öyle düşün. Aldımmı senelerce kullanıyorum.

Android.

S24 fazlasıyla son teknoloji cihaz. Eğer fotoğraf ayarlamaları hakkında bilgin varsa çekeceğin fotoğraflar 13 serisi cihazdan daha iyi olacak.

Batarya performansı çok daha iyi.

İşlemci gücü çok daha iyi.

Uzun vadede çok daha iyi götürür ama günün sonunda satarken zarara uğrayacaksın çünkü alıcısı çok yok ve Apple müşterisi gibi bağımlı bir kitle yok.

Güvenlik açısından her ikisi de hacklenebiliyor. Ama normal kullanıcıya göre Apple bir gömlek daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı