iPhone 15'ten S24'e geçilir mi?

Snapdragon işlemci ile gelmesi çok iyi oldu Exynos hala korkutuyordu beni.

Uzun vade için yani bundan 4-5 sene sonrası için beni de korkutmuyor değil ama geçtiğimiz yıl çok başarılı bir şekilde bugüne kadar geldi.

Alırken aslında bile bile almıştım sizde uyarmıştınız o zaman umursamadım ondan sonra kafaya taktım.

Evet işte hocam Pro dışında alınmaz diye boşa demiyoruz. Bu devirde 60Hz gerçekten kabul edilir değil abarttığımız kadar var yani. Misal hele iPhone 16, 120Hz olsa bence çok harika bir telefon olacaktı. Keza iPhone 15 de öyle.

Uzun vade için yani bundan 4-5 sene sonrası için beni de korkutmuyor değil ama geçtiğimiz yıl çok başarılı bir şekilde bugüne kadar geldi.

Evet işte hocam Pro dışında alınmaz diye boşa demiyoruz. Bu devirde 60Hz gerçekten kabul edilir değil abarttığımız kadar var yani. Misal hele iPhone 16, 120Hz olsa bence çok harika bir telefon olacaktı. Keza iPhone 15 de öyle.

Snapdragon 8 Elite ile gelirse S25 serisi bence çok güzel olacak Apple 16 serisinde düzde batırdı bu sene gelmesi gerekiyordu 120 Hz kamera olarak benim gözümde Samsung 1 adım geridedir en tepe modelinde bile ama yapacak bir şey yok üzmez yani.

Snapdragon 8 Elite ile gelirse S25 serisi bence çok güzel olacak Apple 16 serisinde düzde batırdı bu sene gelmesi gerekiyordu 120 Hz kamera olarak benim gözümde Samsung 1 adım geridedir en tepe modelinde bile ama yapacak bir şey yok üzmez yani.

Umarım S23'lerdeki gibi hepsi ülkemize Snapdragon ile gelir. Apple'ın düz modelleri Dünya genelinde en çok satıyor. Hatta bu sene 16 Pro serisi en az ilgi gören Pro serisi oldu. Ama tabii ki 120Hz'in geçtiğimiz yıllarda bile gelmesi gerekiyordu. iPhone video çekimlerinde iyiyken gece modu ve Zoom konusunda bariz şekilde Samsung güzel benim gözümde.

iPhone deneyimlemek istiyordum ve deneyimledim 4 ay sonunda düşüncem bu telefon neden 60 Hz diye sordum kendime pil ve ısınmadan dolayı sorun yaşadığımı söyleyemem, kamera olarak çok güzel beğendim ama ben günlük kullanıcıyım benim öyle kamerayla çok işim yok yani. Bu telefonu satıp S24 almak sizce mantıklı mı? Ayrıca üstüne parada artıyor. S25 Slim dikkatimi çekti acaba fiyatı ne olur? S24 Exynos işlemci çekincem var.

@KİNGSEMİH hocam bir yorumunuzu alsam iyi olur.

Ayrıca hemen satma gibi bir hedefim yok sadece 60 Hz oluşundan canım biraz fazla sıkılmaya başladı ve Pro modellerine o kadar para vermek istemiyorum.

Xiaomi Vivo gibi telefonların üst segmentini önermeyin güvenmediğim markalar hepsi.
s25 geçeceksen değer ama 24e geçme exynos metrolarda falan muadillerine nazaran çekmiyor. Ayrıca pili çok daha az gidiyor snape göre kamerada da minik farklar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı