iPhone 16 256 GB alınır mı?

Eğer bütçe el veriyorsa ve uzun süreli bir cihaz istiyorsanız düz modellere yaklaşmayın iPhone 13 kullanan biri olarak söylüyorum,ayrıca eğer ekosisteminiz yoksa ya da yapmayacaksanız iPhone birazcık fiyatı da göz önünde bulundurursak saçma kalıyor hatta yarı bütçesine en güçlü android telefonlar alınabiliyor,Ancak şu ana kadar sürekli iPhone kullandıysanız ve ekosisteme sahipseniz ya da yapacaksanız 16 Pro alın rahatınıza bakın.

Güle Güle kullanın büyük telefona alışık değilseniz çok büyük gelebilir ilkte,ayrıca pişman olmazsınız 1-2 bence gereksiz özellikler dışında farkı yok ayrıca daha çirkin,gerek yok 16 Pro Max Yeterli.
Vall hocam umarım pişman olmam ya yaş 37, 5 yıldır ıPhone 11 64 kullanıyorum bir kere yan sanayi pil değiştirdim ama artık kendimi ödüllendirmek istedim 17 pm çok istiyordum fakat malesef bizim ülkemizdeki fiyatların süprizliği beni buna itti dün akşam dövizdeki yükselişi görünce trendyolda da stok tükeniyor diyince daha 17 lansmanına 2 hafta var, dedim şuan ki 16 pm ler bile yükseliyor bundan da olmayayım diye sipariş geçtim ama ben bir şey alınca gücüm yettiği kadar son seri almaya çalışırım o yüzden ikilemde kaldım.Fakat 17 pm 512gb sürümü 140 bin tl civarından gelir dediler.
Düşününce 40 bin farkı vermeye değer mi dedim
Olmadı 16 pm biraz kullanır ilerde takasa veririm dedim yanlış mı düşündüm acaba

iPTAL Mİ ETSEM 16 pro maxi sizce ??
17 pm ram kapasitesi falan daha ileriye dönük gibi bilemedim valla

Güle güle kullanın hocam hayırlı olsun.
Teşekkür ediyorum.Arkadaşa yazdığım son msjı size de sorayım hocam

Vall hocam umarım pişman olmam ya yaş 37, 5 yıldır iPhone 11 64 kullanıyorum bir kere yan sanayi pil değiştirdim ama artık kendimi ödüllendirmek istedim 17 pm çok istiyordum fakat maalesef bizim ülkemizdeki fiyatların sürprizliği beni buna itti dün akşam dövizdeki yükselişi görünce Trendyol'da da stok tükeniyor deyince daha 17 lansmanına 2 hafta var, dedim şu anki 16 pmler bile yükseliyor bundan da olmayayım diye sipariş geçtim ama ben bir şey alınca gücüm yettiği kadar son seri almaya çalışırım o yüzden ikilemde kaldım. Fakat 17 pm 512 GB sürümü 140 bin TL civarından gelir dediler.
Düşününce 40 bin farkı vermeye değer mi dedim.
Olmadı 16 pm biraz kullanır ileride takasa veririm dedim yanlış mı düşündüm acaba.

İptal mi etsem 16 Pro Max'i sizce?
17 pm RAM kapasitesi falan daha ileriye dönük gibi bilemedim vallahi.

Hocam bence iptal etmeyin elinizdeki cihaz çok güzel en kötü 17 serisini çok beğenirseniz biraz birikim yapmaya başlar birkaç ay sonra satıp 17 alırsınız hem kronik falan bir sorunu var mı görmüş olursunuz.

Hocam bence iptal etmeyin elinizdeki cihaz çok güzel en kötü 17 serisini çok beğenirseniz biraz birikim yapmaya başlar birkaç ay sonra satıp 17 alırsınız hem kronik falan bir sorunu var mı görmüş olursunuz.
Sizinle konunun başında beri konuşmuştuk 17 serisi bekleyin az kaldı hep demiştiniz mantıklı yorumlar yapmıştınız o yüzden düşünceniz kıymetli benim için

Vall hocam umarım pişman olmam ya yaş 37, 5 yıldır iPhone 11 64 kullanıyorum bir kere yan sanayi pil değiştirdim ama artık kendimi ödüllendirmek istedim 17 pm çok istiyordum fakat maalesef bizim ülkemizdeki fiyatların sürprizliği beni buna itti dün akşam dövizdeki yükselişi görünce Trendyol'da da stok tükeniyor deyince daha 17 lansmanına 2 hafta var, dedim şu anki 16 pmler bile yükseliyor bundan da olmayayım diye sipariş geçtim ama ben bir şey alınca gücüm yettiği kadar son seri almaya çalışırım o yüzden ikilemde kaldım. Fakat 17 pm 512 GB sürümü 140 bin TL civarından gelir dediler.
Olmadı 16 pm biraz kullanır ileride takasa veririm dedim yanlış mı düşündüm acaba.

Teşekkür ediyorum. Arkadaşa yazdığım son msjı size de sorayım hocam.

Hocam zaten 16pm ölene kadar gidecek telefon. 17pm istediği kadar daha ileriye dönük olsun, çok bir farkı olmaz.

Teşekkür ediyorum. Arkadaşa yazdığım son msjı size de sorayım hocam.

Hocam bence en iyisini yapmışsınız emin olun 40 bin e değecek bir fark hissetmezsiniz görünce dinleyince fark edilir eldeyken aman aman fark etmezseniz eğer çok istediğinizi fark ederseniz zaten Apple cihazların piyasası hep yüksek bir de sizin aldığınız modelde fiyat olarak yükselirse 1-2 ay içerisinde neredeyse aldığınız fiyata satarsınız 17pm alırsınız ama bence en iyisini yapmışsınız.

Sizinle konunun başında beri konuşmuştuk 17 serisi bekleyin az kaldı hep demiştiniz mantıklı yorumlar yapmıştınız o yüzden düşünceniz kıymetli benim için.

Çıkış fiyatını çok kestiremediğimden dolayı 16pm de kalın derim dediğim gibi çıktıktan birkaç ay sonra çok beğenirseniz yavaş yavaş sizin telefonun üzerine koyarak alırsınız.

Vall hocam umarım pişman olmam ya yaş 37, 5 yıldır ıPhone 11 64 kullanıyorum bir kere yan sanayi pil değiştirdim ama artık kendimi ödüllendirmek istedim 17 pm çok istiyordum fakat malesef bizim ülkemizdeki fiyatların süprizliği beni buna itti dün akşam dövizdeki yükselişi görünce trendyolda da stok tükeniyor diyince daha 17 lansmanına 2 hafta var, dedim şuan ki 16 pm ler bile yükseliyor bundan da olmayayım diye sipariş geçtim ama ben bir şey alınca gücüm yettiği kadar son seri almaya çalışırım o yüzden ikilemde kaldım.Fakat 17 pm 512gb sürümü 140 bin tl civarından gelir dediler.
Düşününce 40 bin farkı vermeye değer mi dedim
Olmadı 16 pm biraz kullanır ilerde takasa veririm dedim yanlış mı düşündüm acaba

iPTAL Mİ ETSEM 16 pro maxi sizce ??
17 pm ram kapasitesi falan daha ileriye dönük gibi bilemedim valla

Teşekkür ediyorum.Arkadaşa yazdığım son msjı size de sorayım hocam
Dediğim gibi kişiden kişiye değişir tasarım konusu hoşunuza gitmiş olabilir,ancak 40 bin tl fark vermeye değecek büyük farkları yok,aldığınız cihaz en üst seviye cihazlardan biri,pişman olunacak bir cihaz da değil,bence gerek yok çok isterseniz ilerleyen zamanda 17 ye eskiyi getir yeniyi götür kampanyası ile geçersiniz ama yine gerek var mı bence yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı