iPhone 16 256 GB alınır mı?

Başlangıç fiyatını ben 120k civarı düşünüyorum muhtemelen dolar bazında 50 dolar civarı bir zam yiyecek biliyorsunuz bizde zamlar katlanarak artar eğer Apple kur zammı da yaparsa... Onların fiyatı artınca muhtemelen 16 serisinde fiyatı artar en kötü sabit kalır. Tabii bu sadece bir düşünce.
Eğer 150 civarı rahat verebileceğiniz bir para varsa bekleyebilirsiniz yoksa ve attığım video sizi tatmin ettiyse 16 pm alın.

Hocam 150 çok fazla bende psikolojik olarak rahat etmez kafam 100 bin bile şu an bana çok fazla geliyor çok şükür verebilirim ama verdikten sonra rahat edemem.

Peki ilk msjımdaki diğer seçeneklere ne diyorsunuz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 150 çok fazla bende psikolojik olarak rahat etmez kafam 100 bin bile şu an bana çok fazla geliyor çok şükür verebilirim ama verdikten sonra rahat edemem.

Peki ilk msjımda ki diğer seçeneklere ne diyorsunuz hocam?

Düz 16'dan aşağı düşmeyin derim uzun kullanacaksanız 16pm sizin için iyi gibi müsait bir zamanınızda telefonu bir teknonoji marketinde test etme imkanınız var mı?

Düz 16'dan aşağı düşmeyin derim uzun kullanacaksanız 16pm sizin için iyi gibi müsait bir zamanınızda telefonu bir teknonoji marketinde test etme imkanınız var mı?

Yarın için bakmak istiyorum hocam 16-16e ve 16 pm bu 3 cihaza.
Fakat yarın arkadaş yukarıda bahsettiğim 16 256 GB telefonunu satmak istiyor fiyat makul mü sizce? 256 yeterli gelir mi 10 bin resim ve 850 video var o da şu an için.
Bir yandan bu cihazı da düşünüyorum 16 pm e göre yarı fiyatı diyebiliriz.

Fakat yarın arkadaş yukarıda bahsettiğim 16 256 GB telefonunu satmak istiyor fiyat makul mü sizce? 256 yeterli gelir mi 10 bin resim ve 850 video var o da şu an için.

Yani hocam kamera olarak 16 size yetiyorsa 17 hiç düşünmeyin bile, 16e almayın derim gece falan fotoğraf çekmek istersiniz üzer sizi 16 bakın beğenirseniz alabilirsiniz ama benim önerim bütçe varsa 16 Pro alın keyfinize bakın.

Yani hocam kamera olarak 16 size yetiyorsa 17 hiç düşünmeyin bile, 16e almayın derim gece falan fotoğraf çekmek istersiniz üzer sizi 16 bakın beğenirseniz alabilirsiniz ama benim önerim bütçe varsa 16 Pro alın keyfinize bakın.

Hocam sanırım dediğiniz gibi yapıp 17 serisini görmek istiyorum bütçem dahilinde Pro Max zorlamaya çalışacağım eğer olmazsa sizce düz 17 almaktansa o zaman 16 Pro Max almak daha mı mantıklı olur? Tabii 17 tanıtılınca 16 pm fiyatı artmaz inşallah.

Bütçen varsa düz model bakman hata. Biraz bekleyip 17 Pro Max alabilirsin.

Bende Pro Max'den yanayım da fiyat performans olarak bakmıştım olaya ama sanırım bekleyeceğim 16 PM'in yeni seri tanıtıldıktan sonra fiyatı ne olur sizce? 512'lik şu an 100 bin TL.

Sanırım bu haber yeni 17'lere ciddi zam gelecek gibi görünüyor.

Hocam sanırım dediğiniz gibi yapıp 17 serisini görmek istiyorum bütçem dahilinde Pro Max zorlamaya çalışacağım eğer olmazsa sizce düz 17 almaktansa o zaman 16 Pro Max almak daha mı mantıklı olur? Tabii 17 tanıtılınca 16 pm fiyatı artmaz inşallah.

Bende Pro Max'den yanayım da fiyat performans olarak bakmıştım olaya ama sanırım bekleyeceğim 16 Pm'in yeni seri tanıtıldıktan sonra fiyatı ne olur sizce? 512'lik şu an 100 bin TL.

Dolar bazında 50-100 dolar bir artış olabilir deniyor 50 dolar daha muntemel gibi.

Bende Pro Max'den yanayım da fiyat performans olarak bakmıştım olaya ama sanırım bekleyeceğim 16 Pm'in yeni seri tanıtıldıktan sonra fiyatı ne olur sizce? 512'lik şu an 100 bin TL.

Hocam bütçeniz var bence de bir görün en kötü bir şekilde hızlıca 16pm alırsınız.

Düz seridense 16 Pro Max daha mantikli bir kere düz 17’den bataryasi daha iyi olacak arti olarak telefoto kamerasi var arada asiri buyuk bir zoom farki var. Mesela şuan iPhone 16 10x zoom yapabilirken 15 Pro Max 25x zoom yapabiliyor

Dolar bazında 50-100 dolar bir artış olabilir deniyor 50 dolar daha muntemel gibi.

Hocam bütçeniz var bence de bir görün en kötü bir şekilde hızlıca 16pm alırsınız.
Hocam 17 pm bekliyordum fakat bugun döviz çok yükseldi daha fazla riske atmayıp trendyol dan 16pro max 512 sipariş verdim çöl titanyum
Umarım 17 serisini beklemediğim için pişman olmam
(telefonculara danıştım 512 olanı 140 bin tl civarı dedi)

Selamlar dostlar bir arkadaştan buldum mayıs 2025 de almış 16 mavi renk pil 100, döngü 105 256 GB kutu vs var 54 bin TL diyor mantıklı mı alınır mı?

Diğer seçenek 1 aylık 16e 128 GB siyah renk döngü 15 de daha 35 bin TL'ye buldum bu da mantıklı gibi.

11 64 GB var bende eşime vermeyi düşünüyorum. 10 bin resim 850 video ve programlar var icloadla idare ediyordum.
Sizce 256 yeter mi?

Asıl en çok ikilemde kaldığım:

Bir diğer konu benim aklımda hep ya şimdi 16 pm 512 almak veya 17 pm 512 mi bekleyim diye düşünce var bir yandan sizce bekleyip 17 pm fiyatını mı göreyim ya da şu an 16 pm 512 100 bin TL'ye mi alayım.

Veyahut başlıktaki gibi 16 256 GB 21 ay garantili alıp cihazı alıp masraf etmeyeyim mi?

Kıymetli tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese selamlar ✋
Eğer bütçe el veriyorsa ve uzun süreli bir cihaz istiyorsanız düz modellere yaklaşmayın iPhone 13 kullanan biri olarak söylüyorum,ayrıca eğer ekosisteminiz yoksa ya da yapmayacaksanız iPhone birazcık fiyatı da göz önünde bulundurursak saçma kalıyor hatta yarı bütçesine en güçlü android telefonlar alınabiliyor,Ancak şu ana kadar sürekli iPhone kullandıysanız ve ekosisteme sahipseniz ya da yapacaksanız 16 Pro alın rahatınıza bakın.

Hocam 17 pm bekliyordum fakat bugun döviz çok yükseldi daha fazla riske atmayıp trendyol dan 16pro max 512 sipariş verdim çöl titanyum
Umarım 17 serisini beklemediğim için pişman olmam
(telefonculara danıştım 512 olanı 140 bin tl civarı dedi)
Güle Güle kullanın büyük telefona alışık değilseniz çok büyük gelebilir ilkte,ayrıca pişman olmazsınız 1-2 bence gereksiz özellikler dışında farkı yok ayrıca daha çirkin,gerek yok 16 Pro Max Yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı