Çözüldü iPhone 16 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Bir tanıdığın iPhone 16 telefonun şarjı bittiği için (büyük ihtimalle) kapanmış. Yani şu an telefon kapalı ve şarja takıldığında ekranda herhangi bir tepki yok fakat ısındığı için şarj olduğunu anlayabiliyoruz. Aynı şekilde açmaya çalışınca da hiçbir tepki vermiyor.

MediaMarkt'tan alınmış ve kutusu şehir dışında, ne yapmak lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fiziksel bir hasar yoksa reboot etmek için sırasıyla ses açma ardından ses kısma ardından da en son kilitleme tuşuna yaklaşık 15 saniye basılı tutun (Apple Support linki) ama telefonun ısınma hariç hiç tepki vermemesi bende fiziksel bir hasar olması tahmini yarattı.

Bulunduğunuz şehirde doğrudan bir Apple mağazası varsa götürebilirsiniz. Telefon açık olduğunda ve iCloud bilgileriniz olduğu zaman fatura sormuyorlar genelde fakat sizin durumunuzda fatura isteyebilirler. Fatura ile birlikte gitmeniz yararlı olacaktır.
Fiziksel bir hasar yoksa reboot etmek için sırasıyla ses açma ardından ses kısma ardından da en son kilitleme tuşuna yaklaşık 15 saniye basılı tutun (Apple Support linki) ama telefonun ısınma hariç hiç tepki vermemesi bende fiziksel bir hasar olması tahmini yarattı.

Bulunduğunuz şehirde doğrudan bir Apple mağazası varsa götürebilirsiniz. Telefon açık olduğunda ve iCloud bilgileriniz olduğu zaman fatura sormuyorlar genelde fakat sizin durumunuzda fatura isteyebilirler. Fatura ile birlikte gitmeniz yararlı olacaktır.

Çözüm

Hocam inanır mısınız konuyu açmadan önce attığınız linki açıp en az 10 kez denemiştik fakat siz dedikten sonra tekrar denedim ve açıldı... Mübarek bir insanmışsınız diyelim, teşekkürler 😅. Şarjı da 76 olmuş, şarj olduğu belliydi.

Son denemede yaptığım farklılığı açıklayayım belki aynı sorunu yaşayan olur. Ses açma kapama tuşuna kısaca basıp bıraktım sonra güç tuşuna basılı tuttum ama Destek linkinde belirtilenin aksine güç tuşuna basılı tutarken de ses açma ve kısma tuşlarına sırasıyla 1 er kez basıp çektim ve direkt logo geldi.

Sevindim hocam açılmasına, teknolojik aletler naz yapmayı seviyor bazen. 😅 çözüm olarak da işaretlediğiniz için teşekkürler dediğiniz gibi belki diğer aynı problemi yaşayan arkadaşların da işine yarar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı