iPhone 16 alınır mı?

Gibiymiş? Android serilerine bir laf söylediğim yok, düz IPhone'da almadım. Sadece incelemelerde gösterilen veride, düz IPhone'un ilk defa mantıklı bir seçenek olduğunu söyledim. Ve Apple'ın arayüz hissiyatının da kesinlikle hala 120Hz amiral Samsung'dan iyi olduğunu düşünüyorum.

Hocam kesinlikle yanılıyorsunuz, S23 kullanıcısı olarak babamdaki iPhone 11 ve arkadaşlarımdaki düz iphone 13 ve 15 erkanlarına baktığımda gözlerimi tırmalıyor.

Katılmıyorum. Kızım iphone 12 kullanıyor ben s23+ akıcılık olarak, ekran olarak iphone 12 s23ün yanına bile yaklaşamıyor. 120hz cayır cayır. Düşünmek ayrı, yan yana test etmek ayrı. 60hz ile 120hz arasındaki fark can acıtacak kadar kendisini gösteriyor. Samsungun işletim sistemi de amiral gemilerinde gayet güzel ve akıcı. İostan geri kalmıyor.

Hocam kesinlikle yanılıyorsunuz, S23 kullanıcısı olarak babamdaki iPhone 11 ve arkadaşlarımdaki düz iPhone 13 ve 15 erkanlarına baktığımda gözlerimi tırmalıyor.

Panel kalitesi ve çözünürlük bir tarafta, diğer tarafta da 120Hz var. Samsung'un Türkiye'de uyguladığı fiyat politikasını çok beğeniyorum. Son iki modeldir çıkardığı telefonlar da oldukça iyi. Fakat ben telefon alacak olursam bunu iPhone olarak tercih ederim. Ama şu da bir şey ilk tercihim kesinlikle Pro olur. O zaman ise panel kalitesi çözünürlük ve Hz'in tamamının avantajını almış olur.

Hocam haklısınız da iPhone 12 ile S23+ karşılaştırılabilir telefon modelleri değil ki. Zaten son iki modelde iyi telefonlar üretiyor. Ama ben hala arayüz ve kamera konusunda Samsung'u beğenmiyrum.

Ben her zaman bu tarz konuşmalara katılıyorum ve tarafsız objektif bakıyorum. Apple çok iyi inovasyonlar yapamıyor artık.

Evet kesinlikle, Apple'nin satışlarının azalması lazım eskisi gibi rekabete katılması için.

Tabii ki de aynı fikirdeyim. Fanboyluk değil amacımız, vatandaş olarak verilen fiyata aldığımız hizmete bakıyoruz. Samsung'un öne geçmesi belki Apple kanadında bir hareketlenme yaratır.

Haklısınız. Umarım 2 3 Çin markası yükselirde(bence bu markalar akla gelen Xiaomi aksine Honor, Vivo, OnePlus olacak) en azından telefon alınacağı zaman ya Samsung ya Apple ikileminden kurtuluruz, rekabeti göre ikili sürekli yükselmeye çalışır. İşimize gelir.

Annem de Honor90 var, benim 50 yıllık iPhone X yanında öyle bir söndü ki Honor'u benim alasım geldi

Tartışmalara bak iPhone 12 mini'mle sessizce kıyametin kopuşunu izliyoruz.

Sen yine iyi izliyosun ben X'mle onu da izleyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…