60k verip düz iPhone mu alacaksınız? Ki aynı paraya S24u alabilecek iken. Türkiye çok garip telefon konusunda.
Düz iPhone alınmaz. Apple kalitesi için Pro aşağı almamanız gerekli. İlla Apple istiyorsanız stok bekleyip iPhone 15 Pro almanız daha iyi olacaktır.
Yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi 60Hz Apple yok 120Hz Android gibiymiş falan inanmayın. Öyle bir dünya yok.
Apple fanboylar genelde giriş sınıfı Android cihazlarla karşılaştırdıkları için daha iyi olduğunu zannediyorlar ya da amiral sınıfı bir Android telefon alacakları paraya düz iPhone aldıkları için daha iyi olduğuna kendilerini şartlıyorlar.
Türkiye'de Samsung gerçekten çok güzel fiyatlandırma yapıyor. Bunun kıymeti genelde bilinmiyor. Ben yurt dışında S23+ aldım ki burada iPhone 14 Pro ile neredeyse aynı fiyatta idi. Tercih ve prensip meselesi olarak Apple değil Samsung aldım. Elmaymış, statüymüş işim değil. Sizler Türkiye'de nasıl o fiyatları bayılıp iPhone alıyorsunuz anlamak zor.
Gibiymiş? Android serilerine bir laf söylediğim yok, düz IPhone'da almadım. Sadece incelemelerde gösterilen veride, düz IPhone'un ilk defa mantıklı bir seçenek olduğunu söyledim. Ve Apple'ın arayüz hissiyatının da kesinlikle hala 120Hz amiral Samsung'dan iyi olduğunu düşünüyorum.
Gibiymiş? Android serilerine bir laf söylediğim yok, düz IPhone'da almadım. Sadece incelemelerde gösterilen veride, düz IPhone'un ilk defa mantıklı bir seçenek olduğunu söyledim. Ve Apple'ın arayüz hissiyatının da kesinlikle hala 120Hz amiral Samsung'dan iyi olduğunu düşünüyorum.
Hocam kesinlikle yanılıyorsunuz, S23 kullanıcısı olarak babamdaki iPhone 11 ve arkadaşlarımdaki düz iPhone 13 ve 15 erkanlarına baktığımda gözlerimi tırmalıyor.
Katılmıyorum. Kızım iPhone 12 kullanıyor ben S23+ akıcılık olarak, ekran olarak iPhone 12 S23'ün yanına bile yaklaşamıyor. 120Hz cayır cayır. Düşünmek ayrı, yan yana test etmek ayrı. 60Hz ile 120Hz arasındaki fark can acıtacak kadar kendisini gösteriyor. Samsung'un işletim sistemi de amiral gemilerinde gayet güzel ve akıcı. IOS'tan geri kalmıyor.
Ben her zaman bu tarz konuşmalara katılıyorum ve tarafsız objektif bakıyorum. Apple çok iyi inovasyonlar yapamıyor artık.
Tabii ki de aynı fikirdeyim. Fanboyluk değil amacımız, vatandaş olarak verilen fiyata aldığımız hizmete bakıyoruz. Samsung'un öne geçmesi belki Apple kanadında bir hareketlenme yaratır.
Evet kesinlikle, Apple'nin satışlarının azalması lazım eskisi gibi rekabete katılması için.
Haklısınız. Umarım 2 3 Çin markası yükselirde(bence bu markalar akla gelen Xiaomi aksine Honor, Vivo, OnePlus olacak) en azından telefon alınacağı zaman ya Samsung'ya Apple ikileminden kurtuluruz, rekabeti göre ikili sürekli yükselmeye çalışır. İşimize gelir.
Tartışmalara bak iPhone 12 mini'mle sessizce kıyametin kopuşunu izliyoruz.
Kanka burası şampiyonlar ligi. Sessizliğimizi koruyalım arada gümbürtüye gideriz.Annem de Honor90 var, benim 50 yıllık iPhone X yanında öyle bir söndü ki Honor'u benim alasım geldi
Sen yine iyi izliyosun ben X'mle onu da izleyemiyorum.
Kanka burası şampiyonlar ligi. Sessizliğimizi koruyalım arada gümbürtüye gideriz.
bende öyle inan.SL gruplarına kalmış kızılyıldız gibi geziniyorum.