iPhone 16 alınır mı?

Dostum ekran 60 kez yenileniyorsa 60 kare görürsün, 120 ise 120 kez yenilendiğini görürsün. Yok öyle bir şey Android 120Hz'den daha akıcı diye

O fiyata gidip S25 veya S25+ alıp yapay zekanın keyfini çıkarabilirsiniz.
Ekrandaki tazeleme hızını görmekten bahsetmiyorum, hissiyatından bahsediyorum. İsterseniz 240hz bir Android kullanın o telefon takılıp donma yapıyorsa ekran yenilemesinin yüksek oluşunun bir anlamı kalmıyor. iPhone işletim sistemindeki optimizasyonu başarılı yaptığı için yenileme hızının 60 hz olması eksi yaratmıyor. Demek istediğimi anlatabildim umarım. İyi sohbetler.

Ekrandaki tazeleme hızını görmekten bahsetmiyorum, hissiyatından bahsediyorum. İsterseniz 240Hz bir Android kullanın o telefon takılıp donma yapıyorsa ekran yenilemesinin yüksek oluşunun bir anlamı kalmıyor. iPhone işletim sistemindeki optimizasyonu başarılı yaptığı için yenileme hızının 60 Hz olması eksi yaratmıyor. Demek istediğimi anlatabildim umarım. İyi sohbetler.

Optimizasyon iyi olsa ne olur, ekran 60Hz olduktan sonra çağ dışı.

Yurt dışında ek kayıt ücreti gerekmiyor mu?

Evet gerektiriyor ama zorunlu değil, 40 bin TL bir de kayıt ücreti vermeniz zorunlu değil, tek kötü yanı 4 ay sanırım kapalı kalıyor, yani mobil veri kullanamıyorsunuz ama Wi-Fi kullanabilirsiniz.

Optimizasyon iyi olsa ne olur, ekran 60Hz olduktan sonra çağ dışı.

Kanka sen, iyi misin? Sürekli donan kasan bir telefon isterse 360Hz olsun ne anlamı kalıyor optimizasyon yoksa, ama 60 Hz konusunda haklısın maalesef.

Evet gerektiriyor ama zorunlu değil, 40 bin TL bir de kayıt ücreti vermeniz zorunlu değil, tek kötü yanı 4 ay sanırım kapalı kalıyor, yani mobil veri kullanamıyorsunuz ama Wi-Fi kullanabilirsiniz.

Kanka sen, iyi misin? Sürekli donan kasan bir telefon isterse 360Hz olsun ne anlamı kalıyor optimizasyon yoksa, ama 60 Hz konusunda haklısın maalesef.

Hocam One Ui7'yi görmediniz sanırsam veya X200 Pro'yu gayet de akıcı şekilde optimize çalışıyor şimdi tekrardan bakın bakalım 60Hz bir telefona 60k bayılmak mantıklımıymış.

Hocam One Ui7'yi görmediniz sanırsam veya X200 Pro'yu gayet de akıcı şekilde optimize çalışıyor şimdi tekrardan bakın bakalım 60Hz bir telefona 60k bayılmak mantıklımıymış.

Ben 60Hz mantıklı demedim canım, incelemelerini araştırmaya devam ediyorum da genelde birkaç ay kullananlar incelemesini yapıyor. Bizzat 3 yıldır 13 Pro Max kullanıyorum ve hala oldukça sağlam. Eğer 3 yıl boyunca bu işletim sistemleri de sağlam kalırsa bakarız.2

Ha bir de şunu ekleyeyim, iPhone fanı falan değilim. iPhone 16 alanların %90'ı sırf "ayfon kullanıyorum" demek için aldığından Hz'ye pek bakmıyorlar.

Bir IPad'im var onunla uyumlu olsun istiyorum açıkçası.

iPad ile birlikte kullanmanin Airdrop ile cihazdan cihaza dosya aktarmak haricinde cok buyuk bir artisi olmayacak ben iPad - MacBook - iPhone uclusunu kullaniyorum burada esasen en onemli parca MacBook oluyor. Tum cihazlari Apple olan birisi olaran ben iPad ile birlikte kullanmak icin bu paraya iPhone 16 almazdim sahsen. iPhone ile MacBook, iPad ile MacBook cok iyi calisiyor ama iPhone ile iPad o kadar sey sunmuyor birlikte. He dersen ki ben ileride yanina bir Apple Watch bir AirPods cekerim o zaman tamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı