iPhone 16 alınır mı?

mAh değeri bir şey ifade etmiyor. İşletim sisteminin verim odaklı ve işlemci verim odaklı olduğundan dolayı pil süresini 1,5 gün rahat çıkarır o telefon. Ona bakılırsa S25, S24 gibi düz Samsung modelleri de önermemek lazım.

2-3 yıl iPhone kullanın göreyim sizi. 3500 mAh övdüğünüz kadar iyi değil. Başlarda iyi olsa da, işletim sistemi ne kadar iyi olsa da aynı batarya. Yazılım değişiyor sadece. Mesela bende Redmi Note 8 var şimdi buna Apple tarzı ROM kursam pil ömrü mü artacak? Ayrıca 18 watt şarjdan bahsediyoruz. Şimdi kimisi gelip der geceden koy sabahtan alırsın ne var bunda aynı şey değil işte senin acil bir işin çıktığın zaman mesela telefonu dışarı götüreceğim o zamanda sabahtan akşama kadar mı beklemem gerekecek?

Ekran görüntüsü 2025-04-09 190233.png

3500 mAh ile 5000 mAh çok farklı şeyler. POCO X7 Pro 6000 mAh bataryası ama işletim sistemi kötü diye ben buna 3500 mAh telefon ile aynı diyebilir miyim peki?

2-3 yıl iPhone kullanın göreyim sizi. 3500 mAh övdüğünüz kadar iyi değil. Başlarda iyi olsa da, işletim sistemi ne kadar iyi olsa da aynı batarya. Yazılım değişiyor sadece. Mesela bende Redmi Note 8 var şimdi buna Apple tarzı ROM kursam pil ömrü mü artacak? Ayrıca 18 watt şarjdan bahsediyoruz. Şimdi kimisi gelip der geceden koy sabahtan alırsın ne var bunda aynı şey değil işte senin acil bir işin çıktığın zaman mesela telefonu dışarı götüreceğim o zamanda sabahtan akşama kadar mı beklemem gerekecek?

Eki Görüntüle 2465998

3500 mAh ile 5000 mAh çok farklı şeyler. POCO X7 Pro 6000 mAh bataryası ama işletim sistemi kötü diye ben buna 3500 mAh telefon ile aynı diyebilir miyim peki?

iPhone 11 ile 5. yilim, 6. yila girecegim Ekim'de pil sagligi yuzde 84. Oyun oynamayip saatlerce reels izlemedigim taktirde 1 gunumu cikariyor telefon hala. iPhone 16 fiyatini hak etmiyor ben de katiliyorum ama o cihaza son vurulacak yerlerden birisi pili. Apple tarafinda totaldeki batarya suresini dengeleyen en buyuk etken ekran kapaliyken cihazin cok az sarj yemesi zaten. Aslinda cihazla ugrasirken degil ekran kapaliyken telefonun yedigi sarj son kullaniciya daha cok etki ediyor. Ayni sey pek cok Apple urununde var zaten MacBook, iPad vs. gibi. MacBook'larda kapagi kapatiyorsun 1 ay sonra aciyorsun cihaz yuzde 5-10 pil yemis o da belki.

Mevcut şartlar altında alınır mı? Yaşanan son gelişmelerden ötürü fiyatı artar mı? Teşekkürler şimdiden.

13 Pro alın. 16'ya kadar hiçbir düz ve Plus model telefon alınmaz.

Eki Görüntüle 2465998

Hocam ben 11'de %82 pil sağlığıyla şarjla 2 saati zor çıkarıyordum ama 3'ü buluyordum iyiydi yani :D(!)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı