JacKss Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 123 Çözümler 3 3 Mayıs 2025 #1 Merhaba anneme iPhone 16 almak istiyorum, yıllardır iPhone 8 kulanıyor düz 16 alacağım, sizce mantıklı mı?
Merhaba anneme iPhone 16 almak istiyorum, yıllardır iPhone 8 kulanıyor düz 16 alacağım, sizce mantıklı mı?
9 918451 Yoctopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 8 3 Mayıs 2025 #2 O kadar lükse gerek var mı annen için? Biraz düşünün bence ihtiyaçlarına göre telefon almak bence daha mantıklı.
O kadar lükse gerek var mı annen için? Biraz düşünün bence ihtiyaçlarına göre telefon almak bence daha mantıklı.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.294 Çözümler 6 3 Mayıs 2025 #3 JacKss dedi: Merhaba anneme iPhone 16 almak istiyorum, yıllardır iPhone 8 kulanıyor düz 16 alacağım, sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... 60Hz ekran harici guzel ama 60 Hz'de iPhone 8 kullanmis birisini uzmez diye dusunuyorum, ikinci ele sıcak bakiliyorsa 15 Pro da bakabilirsiniz.
JacKss dedi: Merhaba anneme iPhone 16 almak istiyorum, yıllardır iPhone 8 kulanıyor düz 16 alacağım, sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... 60Hz ekran harici guzel ama 60 Hz'de iPhone 8 kullanmis birisini uzmez diye dusunuyorum, ikinci ele sıcak bakiliyorsa 15 Pro da bakabilirsiniz.
M Milimetric Centipat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #4 Yani annen çok özelliklerini kullanıyor mu yoksa mantıksız. İkinci el temiz bir 13 al fazlasıyla yeterli olur. 918451 dedi: O kadar lükse gerek var mı annen için? Genişletmek için tıkla... Annesi telefonu tam anlamıyla kullanıyorsa annelere her şey değer ama dediğim gibi kullanmıyorsa özellikleri normal kullanıcıysa 13 yeterli olur.
Yani annen çok özelliklerini kullanıyor mu yoksa mantıksız. İkinci el temiz bir 13 al fazlasıyla yeterli olur. 918451 dedi: O kadar lükse gerek var mı annen için? Genişletmek için tıkla... Annesi telefonu tam anlamıyla kullanıyorsa annelere her şey değer ama dediğim gibi kullanmıyorsa özellikleri normal kullanıcıysa 13 yeterli olur.
JacKss Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 123 Çözümler 3 3 Mayıs 2025 #5 918451 dedi: O kadar lükse gerek var mı annen için? Genişletmek için tıkla... Vallahi Annelerimize her şey değer diye düşünüyorum. Milimetric dedi: Yani annen çok özelliklerini kullanıyor mu yoksa mantıksız. İkinci el temiz bir 13 al fazlasıyla yeterli olur. Annesi telefonu tam anlamıyla kullanıyorsa annelere her şey değer ama dediğim gibi kullanmıyorsa özellikleri normal kullanıcıysa 13 yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Almışken sıfır almak istiyorum 2. el bir şey almak hediye olarak mantıklı gelmiyor kendime olsa alırdım.
918451 dedi: O kadar lükse gerek var mı annen için? Genişletmek için tıkla... Vallahi Annelerimize her şey değer diye düşünüyorum. Milimetric dedi: Yani annen çok özelliklerini kullanıyor mu yoksa mantıksız. İkinci el temiz bir 13 al fazlasıyla yeterli olur. Annesi telefonu tam anlamıyla kullanıyorsa annelere her şey değer ama dediğim gibi kullanmıyorsa özellikleri normal kullanıcıysa 13 yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Almışken sıfır almak istiyorum 2. el bir şey almak hediye olarak mantıklı gelmiyor kendime olsa alırdım.
Taha2038 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 2.340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #6 Gayet de mantıklı, çok iyi düşünmüşsün.
6 699702 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 453 Çözümler 1 3 Mayıs 2025 #7 JacKss dedi: Merhaba anneme iPhone 16 almak istiyorum, yıllardır iPhone 8 kulanıyor düz 16 alacağım, sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Şuan 8 kullanıyorsa 13 alın yeterli hocam. Babam halen 8 kullanıyor, işini de görüyor basit şeylerde. Yenileme istiyorsa 13 sonrası gereksiz olur.
JacKss dedi: Merhaba anneme iPhone 16 almak istiyorum, yıllardır iPhone 8 kulanıyor düz 16 alacağım, sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Şuan 8 kullanıyorsa 13 alın yeterli hocam. Babam halen 8 kullanıyor, işini de görüyor basit şeylerde. Yenileme istiyorsa 13 sonrası gereksiz olur.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 3 Mayıs 2025 #8 918451 dedi: O kadar lükse gerek var mı annen için? Genişletmek için tıkla... Yanlış bir ifade bicimi. Ikinci el 15 Pro bakilabilir. iOS sart mi?
918451 dedi: O kadar lükse gerek var mı annen için? Genişletmek için tıkla... Yanlış bir ifade bicimi. Ikinci el 15 Pro bakilabilir. iOS sart mi?
9 918451 Yoctopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 8 3 Mayıs 2025 #9 JacKss dedi: Vallahi Annelerimize her şey değer diye düşünüyorum. Almışken sıfır almak istiyorum 2. el bir şey almak hediye olarak mantıklı gelmiyor kendime olsa alırdım. Genişletmek için tıkla... Tabii değer ama olaya mantık el atıyor. İhtiyaçlarından fazlasını almak lüks ve israftır.
JacKss dedi: Vallahi Annelerimize her şey değer diye düşünüyorum. Almışken sıfır almak istiyorum 2. el bir şey almak hediye olarak mantıklı gelmiyor kendime olsa alırdım. Genişletmek için tıkla... Tabii değer ama olaya mantık el atıyor. İhtiyaçlarından fazlasını almak lüks ve israftır.
8 823876 Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 476 Çözümler 8 3 Mayıs 2025 #10 JacKss dedi: Merhaba anneme iPhone 16 almak istiyorum, yıllardır iPhone 8 kulanıyor düz 16 alacağım, sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... iPhone düz modellerinden nefret ediyorum. Halen daha 2 kamera koymaları ve 60Hz koymaları garip. Annen ikinci ele sıcak bakarsan 15 Pro daha iyi olabilir.
JacKss dedi: Merhaba anneme iPhone 16 almak istiyorum, yıllardır iPhone 8 kulanıyor düz 16 alacağım, sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... iPhone düz modellerinden nefret ediyorum. Halen daha 2 kamera koymaları ve 60Hz koymaları garip. Annen ikinci ele sıcak bakarsan 15 Pro daha iyi olabilir.