8 Plus'tan geçtim. 60 Hz'den geçince rahatsız etmiyor. Alınır.
Hocam kullansa da kullanmasa da butceniz el veriyorsa bu tarz ust duzey cihazlar almaniz gayet iyi olur, en buyuk artisi uzun omurlulugu olur, 13 denen cihazin 2-3 senelik omru kaldi. Birazdan iPhone 7 kullaniyorum diyenler gelecek olsa da telefonun calismasi omrunun devam ettigi anlamina gelmez.Vallahi Annelerimize her şey değer diye düşünüyorum.
O kadar lükse gerek var mı annen için?
Yani siz annenize neyi layık görüyorsunuz bilmiyorum ama bütün özelliklerini kullanmasa bile böyle düşünmezdim ben.
Telefona gelirsek düz 16 yerine Pro model alırsanız çok daha iyi olur. 15 Pro, 14 Pro bile olabilir.
Anneme gidip iPhone 16 almam ihtiyaçlarından fazlası çünkü o normal bir telefon kullanıcısı alo der WhatsApp kullanır.
Bu iki özellik için gidip iPhone 16 almam.
İsraf mantıklı düşünsek iyi olur.
Bu yorumunuz icin dislike attim hocam.Yani annen çok özelliklerini kullanıyor mu yoksa mantıksız.
İkinci el temiz bir 13 al fazlasıyla yeterli olur.
İfadeniz hoş değildi hocam, dedikleriniz yanlış değil.Anneme gidip iPhone 16 almam ihtiyaçlarından fazlası çünkü o normal bir telefon kullanıcısı alo der WhatsApp kullanır.
Bu iki özellik için gidip iPhone 16 almam.
İsraf mantıklı düşünsek iyi olur.
Hocam herkesin annesi bunu yapacak diye bir şey mi var.
İfadeniz hoş değildi hocam, dedikleriniz yanlış değil.
Merhaba anneme iPhone 16 almak istiyorum, yıllardır iPhone 8 kulanıyor düz 16 alacağım, sizce mantıklı mı?
Hocam herkesin annesi bunu yapacak diye bir şey mi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.