iPhone 16 alınır mı?

zeuswishing

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 16 alınır mı? Biraz farkla alt veya üst modelini almak mı mantıklı? 2.el iPhone 16 satıyor bir arkadaşım daha yeni aldı. 53.000 TL'ye satıyor. Daha bir haftalık telefon.

iPhone 16 alınır mı? Biraz farkla alt veya üst modelini almak mı mantıklı? 2.el iPhone 16 satıyor bir arkadaşım daha yeni aldı. 53.000 TL'ye satıyor. Daha bir haftalık telefon.

Alma dostum, iPhone 17 ciddi manada çok daha iyi. Bütçeni zorla 17 al ama 16 alma.

Fikirleriniz için teşekkür ederim. 1 haftalık iPhone 16 53.000TL gibi çok uygun bir fiyat söyleyince kafama yatmıştı aslında. Çünkü çok büyük bir meblağ vermek istemiyorum en fazla 55-60 civarı düşünüyorum. Bu fiyat bandında fiyat performans olarak da mı kötü bir telefon?

Son düzenleme:
Fikirleriniz için teşekkür ederim. 1 haftalık iPhone 16 53.000TL gibi çok uygun bir fiyat söyleyince kafama yatmıştı aslında. Çünkü çok büyük bir meblağ vermek istemiyorum en fazla 55-60 civarı düşünüyorum. Bu fiyat bandında fiyat performans olarak da mı kötü bir telefon?

Kötü dostum, garantisi hala devam eden 15 Pro Türkiye cihazı çok rahat bulabiliyorsun o fiyata.

Yani o kadar iyi bir telefon olsa aldıktan 1 hafta sonra niye satmak istesin ki arkadaşın?

Samimi olduğum bir arkadaş, araba da aldı arabada birkaç sıkıntı çıktığını için dost işi satayım sana dedi. Bana da fiyatı uygun geldi yine de formda sorayım diye düşündüm.
İnternette ve telefoncularda sürüyle 15 pro ikinci el ürünü var ve gücen sıkıntıları da düşündükçe mantıklı geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı