iPhone 16 alınır mı?

• Konuyu başlatan nexsus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 371
Hocam ben aksini düşünmüştüm, iPhone 7 eski olduğu için 16 daha akıcı bir hissiyat verir sanıyordum.

Sizce neden hala 60Hz telefon üretiyor? Bana da saçma geliyor fakat anlamıyorum. Sanırım Pro modellerin alınması için bir tuzak.

Hocam 13'ten 16'ya kadar Apple o 3 yıl boyunca satış stratejisini değiştirmişti. Pro modeller ile düz modeller arasındaki makası açabildiği kadar açmaya oynadı hep. Sadece 60 Hz de değil mevzu. Özellikle 14 ve 15 modellerinde fark daha da bariz. iPhone 17 ile tekrar ucuz kavramının her şeyden çalabildiği kadar çalmak olmadığını anladı diye düşünüyorum. Örneğin bu sene 17'nin çok dolu özelliklerle gelmesi 17 Pro satışlarını baltalamadı. 17 yine çok satıyor ancak 17 Pro da 16 Pro serisinden fazla satıyor. Yani demem O, tamamen nedeni Apple'ın o 3 yıllık üvey evlat politikası. 60 Hz ekrandan uzak durun derim.

Ben dahil Türkiye'nin çoğunluğunda böyle bir algı olduğunu düşünüyorum. Ama işletim sistemi vesaire gerçekten konforlu.

Nasipte varsa bütçemi iPhone 17ye zorlayacağım. Base 17 önerir misiniz?
yav hocam almayın bence, benim önerim iphone kullanmamak yinede siz bilirsiniz hoşunuza gittiyse alın işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı