iPhone 16 için kılıf ve ekran koruyucu önerisi

@EAÇ kılıfı buldum ama ekran koruyucusunu bulamadım. Kılıfta da kararsız kaldım. Çok hızlı sarardığını söyleyenler olmuş. Spigen iPhone 16 ince Kılıf Liquid Crystal Sararma Karşıtı DuraClear™ Hava Kanalı Teknolojisi™ Askeri Sınıf Koruma Crystal Clear Şeffaf Kapak - ACS08190 : Amazon.com.tr: Elektronik
Kılıf hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir de Spigen markasına alternatif hangi markayı önerirsiniz?

Hocam illede şeffaf olsun diyosanız şeffaf her turlu sararır yapacak bir şey yok alternatif marka onermiyorum ozellıkle seffaf kesınlıkle olsun demiyorsanız bence siyah modellere bakın ekran koruyucu uyumlu model yok mu?

Hocam illede şeffaf olsun diyosanız şeffaf her turlu sararır yapacak bir şey yok alternatif marka onermiyorum ozellıkle seffaf kesınlıkle olsun demiyorsanız bence siyah modellere bakın ekran koruyucu uyumlu model yok mu?
Dediğiniz gibi şeffaf olanlar illa sararıyormuş. Şimdilik şeffaf alacağım, sararınca değiştiririm. Ekran koruyucuya baktım, alışveriş sitelerinde direk gözükmüyor. Kendi sitesinde ise yakında gelecek diyor. Muhtemelen şu ürünü alacağım: Amazon.com.tr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı