iPhone 16 için şarj adaptörü orijinal olmalı mı?

Turbo_21

Centipat
Daha fazla  
Ben iPhone 16 aldım içinde kablo var ama adaptör yok. Eski telefon adaptörüm uyuyor 33W'lik bir adaptör orijinal iPhone adaptör almam gerekir mi yoksa eskisi kullanılır mı? Telefon bataryasınının ömrü hemen kısalır mı?

Ben iPhone 16 aldım içinde kablo var ama adaptör yok. Eski telefon adaptörüm uyuyor 33W'lik bir adaptör orijinal iPhone adaptör almam gerekir mi yoksa eskisi kullanılır mı? Telefon bataryasınının ömrü hemen kısalır mı?

iPhone 15'i lansmanda aldım bende Baseus, Apple, Ugreen, sphigen 4 lüsü ile şarj ettim hep ve herhangi bir sorun yaşamadım. 280 cycle var ve 2023 Kasım'dan belli bende %93 şarj yüzdem var.

Çakma değil sonuçta bunlar, Spigen vs. iyi markalar. Apple'dan gidip illa kazıklanmamızı istiyorlar demek ki.

Zaten bu saydığınız markalar yanlış hatırlamıyorsam Apple onaylı. Ben replika bir şarj aleti için dedim. Telefona giden voltajdan kaynaklı anakart yanması vs. gibi durumlarda Apple bunu kullanıcı hatası sayıyor.

Zaten bu saydığınız markalar yanlış hatırlamıyorsam Apple onaylı. Ben replika bir şarj aleti için dedim. Telefona giden voltajdan kaynaklı anakart yanması vs. gibi durumlarda Apple bunu kullanıcı hatası sayıyor.
Orası elbette öyle. Replika kesinlikle önermiyorum ben de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı