Çözüldü iPhone 16 iOS 18.5'te ısınıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MeminAS

Hectopat
Daha fazla  
Yeni iPhone 16 aldım ve 18.5 ile geldi cihazı 4 gündür kullanıyorum ilk başlarda kurulum olduğu için ısınma problemini göz ardı ettim ama hala ısınıyor. Arka planda 3 uygulama açıkken başka bir uygulamadayken elimle hissediyorum ısındığını. Özellikle Instagram'da ısınıyor. Kamera da biraz ayar yapınca da ısınıyor. Sizde de böyle durum var mı, telefonla mı alakalı yoksa 18.5 ile mi?

Oyunlarda ısınmasını geçiyorum, onlarda yanıyor.

Çözüm
Fansız ve küçük cihazların geneli ısınıyor mobil veride falan kullanıyorsanız ya da kullandığınız Wi-Fi az çekiyorsa daha fazla ısınabilir.

Maalesef ısınma problemini bizde yaşıyoruz. Yaz aylarında Apple cihazlar için çok alışılmış bir durum. Güncelleme sürümünüz ile alakalı değil.

iPhone 16 Pro Max bile ısınıyor.
Daha tam geliştirmesi bitmemiş yazılımı niye yüklerler ki?

Son düzenleyen: Moderatör:

Küçük cihazlar, ısıyı çok iyi dağıtamadığı için, size daha çok hissettirir. (18.6'nın çıkmasına çok az kaldı, fakat sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.)

Fansız ve küçük cihazların geneli ısınıyor mobil veride falan kullanıyorsanız ya da kullandığınız Wi-Fi az çekiyorsa daha fazla ısınabilir.

Çözüm

İşin garip tarafı Apple bu cihazda en güçlü işmeciyi kullandı ama ısınmaktan oyun oynanmıyor. Bu işlemciyi başka nasıl kullanabilirim ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin garip tarafı Apple bu cihazda en güçlü işmeciyi kullandı ama ısınmaktan oyun oynanmıyor. Bu işlemciyi başka nasıl kullanabilirim ki?

Verimlilik oranını da arttırıyorlar ama illaki cihazlar ısınıyor fan da yok ısıyı dış ortama veremiyor son günlerde dış ortamın sıcaklığı da malum telefonların genel sıkıntısı bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…