Bende bir iPhone 16 Pro kullanıcısı olarak ısınma sorunu yaşıyorum ama bu telefonda bir problem olmasından kaynaklı değil. Özellikle yaz aylarında her iPhone modeli ısınma sorunu yaşıyor.Yaklaşık 1 ay önce ( hatta daha az) iPhone 16 Pro aldım. Telefonda yalnızca Instagram'a bile girsem 5 dakika sonra telefon ısınmış oluyor. Sebebi ne olabilir?
Yaklaşık 1 ay önce ( hatta daha az) iPhone 16 Pro aldım. Telefonda yalnızca Instagram'a bile girsem 5 dakika sonra telefon ısınmış oluyor. Sebebi ne olabilir?
peki böyle ısınması ilerde performansı etkiler mi? Daha hızlı eskimesine falan sebep olur mu?Bende bir iPhone 16 Pro kullanıcısı olarak ısınma sorunu yaşıyorum ama bu telefonda bir problem olmasından kaynaklı değil. Özellikle yaz aylarında her iPhone modeli ısınma sorunu yaşıyor.
Peki böyle ısınması ileride performansı etkiler mi? Daha hızlı eskimesine falan sebep olur mu?
Yaklaşık 1 ay önce ( hatta daha az) iPhone 16 Pro aldım. Telefonda yalnızca Instagram'a bile girsem 5 dakika sonra telefon ısınmış oluyor. Sebebi ne olabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.