IPhone 16 iOS 26.1 sürümüne yükseltilmeli mi?

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 16 cihazını aldım yeni, cihaz elime iOS 18.6.2 sürümünde ulaştı. Şu anda yazılım yükseltme bölümünde en güncel sürüm 26.1 görünüyor. Sizce yükseltmeli miyim, şu an 26.1'in durumu nasıl? Takılmalara veya pilde anormal düşüşlere neden oluyor mu? 26.2 beklenmeli mi? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

15 Pro kullanırken iOS 26 kurdum animasyonlarda kasma oluyordu Instagram da çökme falan belki telefondan dedim umursamadım 17 Pro'ya geçtim aynı sorun devam ediyor 18 de kal derim iOS 26'dan hiç memnun değilim

Sosyal medya üzerinde çok fazla şikayet vardı. Birazcık araştırıp geçip geçmemeyi düşünebilirsiniz. Hızlı şarj bitimi ve tasarımından dolayı şikayetler vardı.

Arkadaşlar merhaba. 16 cihazını aldım yeni, cihaz elime iOS 18.6.2 sürümünde ulaştı. Şu anda yazılım yükseltme bölümünde en güncel sürüm 26.1 görünüyor. Sizce yükseltmeli miyim, şu an 26.1'in durumu nasıl? Takılmalara veya pilde anormal düşüşlere neden oluyor mu? 26.2 beklenmeli mi? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Geçmeyin kesinlikle. 17 Pro'nun sürümü olmasına rağmen 17 Pro'da bile stabil değil. iOS 18 zaten iPhone 16'ların sürümü, hazır kutudan da öyle çıkmışken 18 ile devam edin. iOS 26 sizin cihazınıza bir yenilik getirmeyecek aksine planlı eskitme ile kamera kalitesinden, pil ömründen ve ısınmasından daha şikayetçi olacağınız bir sürüm olacak. iOS 26'ya illa geçeceğim derseniz de 26.2, 26.3 gibi sürümleri bekleyin. Zaten şu an bile geçseniz pişman olduğunuzda bir daha iOS 18'e geri dönemiyorsunuz o sebepten ben zaten hiçbir zaman güncellememeniz taraftarıyım ama güncellerseniz de bâri daha oturaklı bir sürüme güncelleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı