iPhone 16 ne zaman satışa çıkar?

Merhaba, iPhone 16 9 Eylül'de tanıtılıyor fakat tüm müşterilere satışı ne zaman başlar? Yurt dışı veya Türkiye.
Her kaynak farklı tarih söylüyor.
iphone 15 tanıtıldıkdan 3 gün sonra ön siparişler geldi 7 gün daha geçtikten sonra yetkili mağazalar ve apple store geldi yani 10 gün civarı yurt dışında olur ancak türkiye'de 1 ay ve ya daha düşük bir sürede çıkar heralde tahmini 10 gün yani sorunun cevabı (tanıtıldıktan sonra)

Umarım yakında gelir.
1725650454343.png

Yurt dışı yarından itibaren var. Biraz araştırmana ve bir tık fark vermene bakar. 16 Pro ile iPhone 16 lansmanını izleyebilirsin istersen😃

Hocam çıktımı 16 ve 16 Pro fiyatları çok pahalı olur mu? Ya şimdi diyorlar zam gelecek 16 Pro 128-256 GB 100 bin civarı olmaz degilmi ya 80-90 arası ise değerlendiririm alırım hocam 100 bin ödeyemem çok pahalı olur eğer o civarı olursa 15 promu alayım lakin hocam 15 Pro'da sıkıntılı cihazmış iyi degilmiş batarya vesaire şimdi karar veremedim arada kaldım 15 Pro alırsam mantıksız olur 16 Pro almak çok mantıklı aslında değil mi 15 Pro'da iyi mi? Teşekkürler.

16 Pro fiyatı çok pahalı olur mu ya? Bende bekliyorum almayı ön siparişde lansmandan sonra 2 3 gün açılır mı? On sipariş veririmde.

Hocam çıktımı 16 ve 16 Pro fiyatları çok pahalı olur mu? Ya şimdi diyorlar zam gelecek 16 Pro 128-256 GB 100 bin civarı olmaz degilmi ya 80-90 arası ise değerlendiririm alırım hocam 100 bin ödeyemem çok pahalı olur eğer o civarı olursa 15 promu alayım lakin hocam 15 Pro'da sıkıntılı cihazmış iyi degilmiş batarya vesaire şimdi karar veremedim arada kaldım 15 Pro alırsam mantıksız olur 16 Pro almak çok mantıklı aslında değil mi 15 Pro'da iyi mi?
Hocam 15 Pro ben hiç kullanmadım ancak kullananların yarısı şikayet ediyor yarısı da iyi diyor. 15 Pro özelliklerine göre konuşursak eski adlandırma ile 14 Pro S olmuştu ben ilk çıktığı günden beridir derim. Ancak 16 Pro ile ciddi değişimler bekliyoruz. Elbette 16 Pro almanız mantıklı olur. Felaket senaryosu yazanlara da aldırmayın 256GB 16 Pro 75-80k bandında olacak.
almayı ön siparişde lansmandan sonra 2 3 gün açılır mı? On sipariş veririmde.
Açılır ön siparişi hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı