iPhone 16 Plus 128 GB yeterli olur mu?

iPhone 16 Plus 128 GB yeterli olur mu?

Kankam kullanımına bağlı biraz. Ben iPhone 16 Pro 128 GB almıştım. Aldıktan 4-5 gün sonra yurt dışı tatiline gittim. 1 haftada fotoğraf çekmekten telefonun hafızası doldu uyarısı almıştım. 100 GB fotoğraf çekmişim. Fotoğrafları PC'ye attım gayet yeterli oluyor benim için. Bu durum sana bağlı.

Tamamen size bağlı bu durum. Genel konuşacak olursak yeterli olur.
Anladım. Peki internetten almak daha mı iyi olur yoksa mağazadan almak mı? Hangi mağazayı önerirsiniz?

Fazla fotoğraf video çekiyorsanız ve bir sürü uygulama kullanacaksanız 128 GB asla önermiyorum.
Yüksek kalite olarak çekilen video ve fotoğraflar ciddi anlamda Depolama'da yer kaplamaktadır.

Genel olarak bakıldığı zaman yeterli bir telefon. Güçlü işlemcisi ile yüksek grafikte oyunlar oynayabilirsiniz.
Ekran gibi teknik özellikleri dolu bir telefon olduğunu söyleyebilirim. Bende iPhone 15 kullanıyorum soruların varsa alabilirim genel olarak aynı denilebilir.

Mağaza'dan aldığınız zaman fiyatı daha fazla olacaktır. İnternet üzerinden alırsanız distribütör garantili cihazı almanızı öneririm. Ayrıca mağaza'dan aldığınız zaman zorla kasko yaptırmaya çalışan elemanlara denk gelebilirsiniz. Mağaza olacaksa Apple TROY mağazası iyi bir tercih olacaktır. Veya MediaMarkt.

Anladım. Peki internetten almak daha mı iyi olur yoksa mağazadan almak mı? Hangi mağazayı önerirsiniz?

Baktım da internet ile mağaza arasında 400-500 TL var. İnternete güvenmiyorsan MediaMarkt'ya da Beko'dan alabilirsin.

Ne oyun oynarım ne sık sık video çekerim ama 1 ayda 128 GB'in hepsi doldu. 128 GB modelini almayın bence. iOS zaten 30 GB yer kaplıyor.

Bir telefona o kadar para verildikten sonra en ucuz telefonda bile olan 128 GB ile idare etmeye çalışmazdım.

Kaldı ki ilk çıktığından beri Apple'in sunduğu iCloud alanı hala 5 GB, her gün mail gönderiyorlar. Para tuzağından başka bir şey değil. 16 geçtim ve şu an Android'e dönmek için telefonu satmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…