iPhone 16 Plus 128 GB yeterli olur mu?
Tamamen size bağlı bu durum. Genel konuşacak olursak yeterli olur.
Anladım. Peki internetten almak daha mı iyi olur yoksa mağazadan almak mı? Hangi mağazayı önerirsiniz?Kankam kullanımına bağlı biraz. Ben iPhone 16 Pro 128 GB almıştım. Aldıktan 4-5 gün sonra yurt dışı tatiline gittim. 1 haftada fotoğraf çekmekten telefonun hafızası doldu uyarısı almıştım. 100 GB fotoğraf çekmişim. Fotoğrafları PC'ye attım gayet yeterli oluyor benim için. Bu durum sana bağlı.
Anladım. Peki internetten almak daha mı iyi olur yoksa mağazadan almak mı? Hangi mağazayı önerirsiniz?
Bir telefona o kadar para verildikten sonra en ucuz telefonda bile olan 128 GB ile idare etmeye çalışmazdım.
yaklaşık üç yıldır 8 Plus 128 GB kullanıyorum ve fotoğraflar konusunda haklısınız. yalnızca fotoğrafların kapladığı alan 400 GB'ı geçiyor. mecburiyetten iCloud planını yükseltmek durumunda kaldım. kaldı ki daha yedekleme olayı da var. cihazımın başına herhangi bişiy geldiğinde verilerime bişiy olmasını istemiyorum. kasım indirimlerinde de 13 128 GB modelini sipariş ettim. her ne kadar daha yüksek depolama alanı istesem de bütçe olarak çıkamıyorum ve eski modellerdeki yüksek depolamaya sahip cihazlar, fahiş fiyatlara satılıyor. bu yüzden 128 GB olan modelin beni idare edebileceğini düşünerek siparişini verdim. fakat yeni iOS sürümlerinin kapladığı alanı öğrenince de dumura uğradım. kısacası iCloud 2 TB planını kullanarak sizce mantıksız bi iş mi yapıyorum?Kaldı ki ilk çıktığından beri Apple'in sunduğu iCloud alanı hala 5 GB, her gün mail gönderiyorlar. Para tuzağından başka bir şey değil. 16 geçtim ve şu an Android'e dönmek için telefonu satmaya çalışıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.