Sıfırdı. 7 gün oldu alalı. Kullanıyorum 7 gündür.Hocam normalde Zero (0) olmasi gerekiyor şarj araligida 50-80 arasi bir şey oluyor ilk aldiginde. Bir sorun veya toplama cihaz olabilir. Aldiginiz yer resmi ve faturali ise gidip bir basvurun derim sonraki zamanlarda baska sorunlarda olabilir.
Hocam yani ilk acilis normalde sifir olmasi lazim sorun yoksa siz bilirsinizSıfırdı. 7 gün oldu alalı. Kullanıyorum 7 gündür.
Yani dikkat etmedim ilk aldığımda. Sizce 7 günlük devir sayısı 2 olması sizce nasıl?Hocam yani ilk acilis normalde sifir olmasi lazim sorun yoksa siz bilirsiniz
Pil kısmında ilk kullanım tarihi ne yazıyor?Yani dikkat etmedim ilk aldığımda. Sizce 7 günlük devir sayısı 2 olması sizce nasıl?
Kasım.Pil kısmında ilk kullanım tarihi ne yazıyor?
İlk aldığımda hatırlamıyorum.Cihazı sıfır açtığında devir sayısı mı vardı onu mu diyorsun?
Evet %80 kuralı açık. Çok yoğunda değil azda değil kullanım.@Groj yani 20-80 kuralina uyuyorsun 1 dongu azalmali ama 7 gunluk bir kullanimda nasil kullandiginiza Bagli oldugunicin ona tam hir sey demiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.