iPhone 16 Pro ağır bir telefon mu?

Parkedersemez

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 16 Pro cihazım uzun kullanımda elime ağır gelmeye başladı, sizce ağır bir telefon mu? Boyutu küçük olduğu için ağırlık tek bir noktada toplanıyor olabilir.

Merhaba, iPhone 16 Pro cihazım uzun kullanımda elime ağır gelmeye başladı, sizce ağır bir telefon mu? Boyutu küçük olduğu için ağırlık tek bir noktada toplanıyor olabilir.

Yeni mi geçtiniz? Önceki telefonunuzdan ağır mı? Günümüz amiralleri için 199 gram gayet ideal bir ağırlık ancak 6.3inç telefonda toplanınca rahatsız ediyor olabilir.

Gunumuze gore agir degil, 14 pro serisi daha kucuk oldugu halde agirdi sonradan titanyumdan dolayi hafiflediler.

Yeni mi geçtiniz? Önceki telefonunuzdan ağır mı? Günümüz amiralleri için 199 gram gayet ideal bir ağırlık ancak 6.3inç telefonda toplanınca rahatsız ediyor olabilir.
Hocam günümüz amiral gemilerine göre haklısınız ağır değil ama günümüzün amiral gemileri de çok ağır :) bence 160 - 170 gr’mı aşmamalı. iPhone 14 - 173 gr’dı. İşim de telefon ile ilgili yoğun bir yazışma trafiği var. S25’e geçeceğim böyle giderse 😂

Hocam günümüz amiral gemilerine göre haklısınız ağır değil ama günümüzün amiral gemileri de çok ağır :) bence 160 - 170 gr'mı aşmamalı. iPhone 14 - 173 Gr'dı. İşim de telefon ile ilgili yoğun bir yazışma trafiği var. S25'e geçeceğim böyle giderse 😂

Evet katılıyorum maalesef geliştikçe arttı ağırlık hatta bakarsanız günümüzde artık küçük ekranlı ve hafif telefonda kalmadı denebilir sırf batarya ve soğutmadan kısmamak için. Şimdide yavaştan düşüşe geçti amirallerin ağırlıkları(malzeme vb ile), anladılar herhalde milletin 230gram telefon taşımak için kemerli pantolon giymesi gerektiğini😃. Samsung S serisinin ya da Apple'nin düz modelleri dışı bu iki markada amiral hafif telefon yok ama onlarda kesinlikle ağabeyleri ile aynı kaliteyi veremiyor. Yakında Apple bir Slim Samsung'da Edge modeli çıkaracak incelik ve hafiflik odaklı. Umarım batırmazlarda pazar biraz hafif telefon görür.

Gunumuze gore agir degil, 14 pro serisi daha kucuk oldugu halde agirdi sonradan titanyumdan dolayi hafiflediler.

Evet katılıyorum maalesef geliştikçe arttı ağırlık hatta bakarsanız günümüzde artık küçük ekranlı ve hafif telefonda kalmadı denebilir sırf batarya ve soğutmadan kısmamak için. Şimdide yavaştan düşüşe geçti amirallerin ağırlıkları, anladılar herhalde milletin 230gram telefon taşımak için kemerli pantolon giymesi gerektiğini😃. Samsung S serisinin ya da Apple'nin düz modelleri dışı bu iki markada amiral hafif telefon yok ama onlarda kesinlikle ağabeyleri ile aynı kaliteyi veremiyor. Yakında Apple bir Slim Samsung'da Edge modeli çıkaracak incelik ve hafiflik odaklı. Umarım batırmazlarda pazar biraz hafif telefon görür.
Hocam telefonlar hafifleyecek ama ekran boyutları gene dev gibi 😂 yanlış hatırlamıyorsam iPhone Slim , Pro Max boyutunda Edge ise S25 plus boyutunda olacak. Performans merformanslıktan çıktı, sosyal medya tasarım vs. işleri ile uğraşıyorum, elim ağrımaya başladı. Snapdragon 8 Elite de güzel diyorlar ya, ben düz S25’e geçersem 16 Pro ile aynı performansı alacağımı düşünüyorum. Ultra bambaşka bir segment tabii ama bileği bırakırız artık 😂😂

Hocam telefonlar hafifleyecek ama ekran boyutları gene dev gibi 😂 yanlış hatırlamıyorsam iPhone Slim , Pro Max boyutunda Edge ise S25 plus boyutunda olacak. Performans merformanslıktan çıktı, sosyal medya tasarım vs. işleri ile uğraşıyorum, elim ağrımaya başladı. Snapdragon 8 Elite de güzel diyorlar ya, ben düz S25’e geçersem 16 Pro ile aynı performansı alacağımı düşünüyorum. Ultra bambaşka bir segment tabii ama bileği bırakırız artık 😂😂
Buyukluk konusunda cok haklisiniz, biz telefonlar kuculsun dedikce firmalar 6.8 veya 6.9 gibi ekranlara gecmeye basladilar cok kullanissiz, ozellikle ornek vermek gerekirse Honor tarzi markanin kucuk telefonunu pek gormedim, bence olmali.

Buyukluk konusunda cok haklisiniz, biz telefonlar kuculsun dedikce firmalar 6.8 veya 6.9 gibi ekranlara gecmeye basladilar cok kullanissiz, ozellikle ornek vermek gerekirse Honor tarzi markanin kucuk telefonunu pek gormedim, bence olmali.
Valla hocam aynı şeyi düşündüğümüze sevindim, pandemide artışa geçen dizi/film izleme kültürü bence bizi bu hale getirdi :) herkes telefonu film izlemek için kullanmıyor ki? Honor Magic 7 Pro’nun neden minisi yok. Vivo x200 pro mini çıkartmış o da bizim ülkede yok. Aslında iki model olmalı, 6.2 inç boyut ve fold katlanabilir model. Steve Jobs küçük ekranı zamanında çok savunmuştu, baş barmağı uzansın telefona insanların diye

Hocam telefonlar hafifleyecek ama ekran boyutları gene dev gibi 😂 yanlış hatırlamıyorsam iPhone Slim, Pro Max boyutunda Edge ise S25 Plus boyutunda olacak. Performans merformanslıktan çıktı, sosyal medya tasarım vs. işleri ile uğraşıyorum, elim ağrımaya başladı.

Evet o gerçekten komik olay. Kafayı yemiş gibi inç büyütüyor markalar. 6,8inç telefonları zor besleyen ya da o boyutlar büyük diye şikayet alan markalar yapıyor bunu. Biz 6,7 bile büyük diyoruz 6,9 çıkarıyor hepsi.

Snapdragon 8 Elite de güzel diyorlar ya, ben düz S25'e geçersem 16 Pro ile aynı performansı alacağımı düşünüyorum. Ultra bambaşka bir segment tabii ama bileği bırakırız artık 😂😂

Performans olarak aynı hatta kimi yerde daha iyi performans verir SD 8 Elite, S25 o konuda üzmez ancak tek düşüş olacak kısım kamera. Kamerada 16 Pro S25 kıyasla daha iyi diye düşünüyorum. Ultra ile Pro Max'ler zaten Pro rahatsız ediyorsa hiç alınmaz. Ağırlık kaldırıyor hissi verir artık kas yaptığınızı hissedersiniz telefon elinizdeyken.

Valla hocam aynı şeyi düşündüğümüze sevindim, pandemide artışa geçen dizi/film izleme kültürü bence bizi bu hale getirdi :) herkes telefonu film izlemek için kullanmıyor ki? Honor Magic 7 Pro’nun neden minisi yok. Vivo x200 pro mini çıkartmış o da bizim ülkede yok. Aslında iki model olmalı, 6.2 inç boyut ve fold katlanabilir model. Steve Jobs küçük ekranı zamanında çok savunmuştu, baş barmağı uzansın telefona insanların diye
Ben sirf bataryalari cok iyi oldugu icin kullaniyorum, onun disinda berbat derecede kullanissizlik var, tam bilgi sahibi degilim ama Honor silikon karbon bataryalara gecti ve soylenilene gore daha az yer kapliyormus, eger kucuk boy cihaza yuksek mah batarya koyulabilirse muazzam olur yoksa bu gidisle bir kac seneye telefon degil tablet kullanacagiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı