B
Biraz Vatan araciligiyla gondermenizin de eksisi olmustur ama ilgi konusundan evet iyi olduklarina bende sahit oldum.Hocam hiç Apple cihazımı servise götürmedim o kısmında birebir tecrübem yok ama Samsung kısmında özellikle aldığınız mağaza aracılığıyla servise gönderiyorsanız çok sıkıntı. Vatan'dan aldığım cihazı vatana geri verdim servise göndermesi için sonra servise ne zaman gönderdiler ne oldu bilmiyorum adamlar bana 20gün sonra dönüş yaptı gelin alın diye. Sebebi belki de yaşadığım il ya da vatan ile alakalıdır Samsung'un suçu yoktur ama evde yedek telefonu rafa çekmemiştim iyi ki. Yine de Samsung'un servisi hız olarak belki kötüdür ama ilgi olarak çok iyi. Bana telefonla ulaşıp tek tek yaptıkları testleri, sonuçlarını sorunun olup olmadığını açıkladı hatta içim rahat etsin diye modelimin iade alma yüzdesi ile iade nedenlerini saydılar. Yinede sonuç olarak ilden ike servisten servise değişiyor bu.
Istanbul'da ayni gun icinde ekran vs yapiyorlardi.Çok doğru söylediniz hocam, maksimum 3-4 gün yoğunlukta bile. Samsung’un servis kısmı çok farklı sanırım. Metropollerde İzmir Ankara İstanbul gibi aynı günde çıkartabiliyorlar mı