iPhone 16 Pro ağır bir telefon mu?

17'de ciddi bir atilim olacagi soyleniyor ama bana artik hic inandirici gelmiyor, umarim olur orasi ayri.
Hocam istedikleri kadar ciddi atılım yapsınlar en son dil listesinde yoktuk Apple intelligence’ın yanlış hatırlamıyorsam. Siri bile kaç sene sonra gelmişti

Piyasaya Apple gibi kendi isletim sistemi ve islemcisini kullanan bir marka ciksa cok iyi olacak ama zannedersem cok maliyetli bir ismis, cunku cihazlar insanlar arasinda Android ve iOS olarak ayriliyor bir cihaz ciktiginda android ise kotudur muamelesi yiyor.

Artik telefona donanimsal bir şey degil Al'ye yeni ozellik ekleyip model cikaracaklar

One UI 7 S25 serisine özel sananlar çıktı Samsung o kadar çaresizdi ki unpacked etkinliğinde bir an sorguladım S25 serisi mi One UI 7 AI özellikleri mi tanıtılıyor diye.

Hocam o tus sirf insanlar bir şey degismedi demesin diye eklendi bence ama ben artik o tus olmadan yapamam (!)

O tuşa alıştıktan sonra artık başka telefonlarda kameraya girmeyi unuttum. Ana ekrana gidip kamera simgesine dokunmakta ne bileyim eskide kaldı yıl olmuş 2025 tuşla kameraya geçmeyen mi kaldı.

Hocam mesele uygulamaları getirtmek. Yeni bir uygulama yapılacağı için, firmalar sıcak bakmıyor. Windows Phone o yüzden oturmamıştı. Fıstık gibi bir sistem, uygulamalar yüzünden gitti

Bence bunu başarıyla batırmadan yapma şansı olan 2 markadan biri Samsung'du ama o da istemedi risk almayı. Artık kolay kolay göremeyiz Apple gibi işlemci ve işletim sistemini yapan marka.

Hocam marka ismi ve logosu bana nedense inanılmaz güven veriyor

Samsung da iyice Apple gibi olmaya basladi zaten, neredeyse ayni cihazi 20.000 tl ek fiyat koyup satmaya calisiyor.

Samsung da iyice Apple gibi olmaya basladi zaten, neredeyse ayni cihazi 20.000 tl ek fiyat koyup satmaya calisiyor.
Google Pixel geliyordu en son hocam gelişme olmadı, Pixel piyasaya girsin o zaman değişim olabilir

Bence bunu başarıyla batırmadan yapma şansı olan 2 markadan biri Samsung'du ama o da istemedi risk almayı. Artık kolay kolay göremeyiz Apple gibi işlemci ve işletim sistemini yapan marka.
Keske Honor gibi yenilikci markalar bu tarz atilimlar yapsa ama neredeyse imkansiz, Samsung da dediginiz gibi gec kaldi artik.

Google Pixel geliyordu en son hocam gelişme olmadı, Pixel piyasaya girsin o zaman değişim olabilir
O cihazin da bence en buyuk sorunu cihazi kurcalarken hic kaliteli bir hissiyat vermiyor (uygulamalar sayfasi vs), onun disinda basarili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…