iPhone 16 Pro ağır bir telefon mu?

B
Biraz Vatan araciligiyla gondermenizin de eksisi olmustur ama ilgi konusundan evet iyi olduklarina bende sahit oldum.

Çok doğru söylediniz hocam, maksimum 3-4 gün yoğunlukta bile. Samsung’un servis kısmı çok farklı sanırım. Metropollerde İzmir Ankara İstanbul gibi aynı günde çıkartabiliyorlar mı
Istanbul'da ayni gun icinde ekran vs yapiyorlardi.

Hocam sar konusunda tamamsak ben yarın s25 bakmaya gideceğim

B

Biraz Vatan araciligiyla gondermenizin de eksisi olmustur ama ilgi konusundan evet iyi olduklarina bende sahit oldum.

Istanbul'da ayni gun icinde ekran vs yapiyorlardi.
İzmir’de hocam deneyim mağazası var direkt sanırım Samsung’a bağlı orada da aynı şey olabilir

Hocam tek aklınıza takılan SAR değeriyse sorun yok. Mevcut kullandığınız cihaz ile kafa olarak çok az farkı var. Vücut olarak da S25'in SAR değeri daha düşük.
Hocam ben sar konusunda biraz takıntılıyımdır, hatta dün ikisinin anten çizgilerini saydım S25’in alt kısmında iki anten çizgisi var iPhone’dan bir adet fazla, o bile sarı etkiler mi diye onu araştırıyorum

Şu ana kadar kullandığım en ağır telefon ama böyle dememe bakma hiç bir şekilde rahatsız ediciliği yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…