iPhone 16 Pro alınır mı?

ataduyar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 6 yıl önce aldığım Android telefonumu hala kullanmaya devam ediyorum ve gerek depolamadan, gerek sistemsel kasmalardan ötürü sıkıntılar yaşıyorum ve mayıs ayında telefon alacağım. Bu yüzden hem kamerası iyi olsun hem işletim sistemi iyi olsun, bir nevi artık sistemsel kasma problemleri görmek istemediğim için iPhone almayı düşünüyorum. Sizce 16 Pro'ya o kadar para vermek çok mu? Yoksa 15 veya 16'da işimi görür mü?

Adam gibi Android alırsan iPhone'dan geride kalan bir şeyi olmaz. Düz model almayın, Pro modeller şart.

O paraya şu samsung şu xiaomi alınır diyenler gelmeden evet alınır.

Apple ekosistemi bambaşka, kullanmadan deneyimleden yorum yapanları dinlemeyin

iPhone 13 kullanan birisi olarak şahsen alınır.

O paraya şu Samsung şu Xiaomi alınır diyenler gelmeden evet alınır.

Apple ekosistemi bambaşka, kullanmadan deneyimleden yorum yapanları dinlemeyin.

Ekosistemle alakası nedir olayın? Aynı fiyat bandında daha iyi cihazların önerilmesinin ne gibi bir yanlışı olabilir?

Ekosistemle alakası nedir olayın? Aynı fiyat bandında daha iyi cihazların önerilmesinin ne gibi bir yanlışı olabilir?

Apple'ın en güncel ve en güçlü telefonundan daha güçlü olabilecek bir telefon yok gibi ki zaten sorunun cevabı çok basit Samsung'un S25 serisini önerecekler tek yarışabilecek model o biraz terslemişsiniz gibi hissettim.

Apple alacaksan Pro model alınır. İlla Apple değilse Android'de daha iyi muadilleri var.

O paraya şu Samsung şu Xiaomi alınır diyenler gelmeden evet alınır.

Apple ekosistemi bambaşka, kullanmadan deneyimleden yorum yapanları dinlemeyin

Evet ks MacBook, AirPods, Apple Watch ve iPad gibi cüzi fiyatlı eklentiler ile bir ekosistem kurabilir değil mi? Şaka bir yana ne alakası var yanlış konuya mı yazdınız?

O paraya şu Android'i al demeyeceğim, Apple başka bir olay. Zaten Android kullanmışsınız bir de iPhone deneyin bence güzel olur. Seni kazıklayan bir telefonda değil zaten gayet güçlü ve yeterli her alanda (batarya buna güldü).

16 pro alan adam AirPods alamayacak mı? O saydıklarının hepsi olması gerekmiyor, bir airpods ekosistemi görmek için tek başına yeterli olabiliyor. iPad A16 15k yanına çekersin tertemiz.

İçinde SD 8 Elite olan tüm telefonlar iPhone 16 serisinin rakibi ki hepsi düz modelden daha iyi. Poco gibi mid-tier bir serinin F7 Ultra modeli düz iPhone 16'dan daha iyi misal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…