Hocam yıl 2020 değil maalesef. İşletim sistemi dışında Android'ler neredeyse her konuda daha iyi IPhone'dan.
Yok ben de zaten iyi olmaz demedim de sınırlı telefonlar zaten birazcık sinirli bir mesaj yazılmış gibi geldi o yüzden söyledim.
Hocam yıl 2020 değil maalesef. İşletim sistemi dışında Android'ler neredeyse her konuda daha iyi IPhone'dan.
Katılmıyorum çok sığ bir düşünce, dediğiniz şey sadece kağıt üzerinde.
Hocam eğer bütçe varsa 16 Pro alın ama 15 falan almayın 15 alacaksanız o fiyattaki Android cihazlara yönelin onlar çok daha iyi.
Hocam Apple arayüzü ve verdiği premium hissiyatı gerçekten çok iyi yıllarca telefoncuda çalışmış ve bir sürü farklı arayüz denemişliğim var en hoşuma giden Apple ayrıca gündelik kullanım için iPhone yetiyor oyun veya edit yapılacaksa performans önemli ise zaten Android daha iyi.
Performans da Android daha iyi diyemeyiz çünkü Android dediğimiz işletim sistemi çok büyük bir işletim sistemi ve iOS kadar bir optimizasyon sunmuyor. İşletim sistemi karşılaştırırken sadece optimizasyon, arayüz gibi parametreleri ele almakta fayda var performans cihaz üzerinden bakılmalı, oyunda Android daha iyi demişsiniz ama iOS optimizasyonu sayesinde daha güçsüz çip ile aynı performansı verebiliyor mesela.
Arkadaşlar selam. 6 yıl önce aldığım Android telefonumu hala kullanmaya devam ediyorum ve gerek depolamadan, gerek sistemsel kasmalardan ötürü sıkıntılar yaşıyorum ve mayıs ayında telefon alacağım. Bu yüzden hem kamerası iyi olsun hem işletim sistemi iyi olsun, bir nevi artık sistemsel kasma problemleri görmek istemediğim için iPhone almayı düşünüyorum. Sizce 16 Pro'ya o kadar para vermek çok mu? Yoksa 15 veya 16'da işimi görür mü?
Hayır hocam yanlış anladınız Android telefonlar iPhone performansda tokatlar geçen bir tane gördüm telefonun kendi içinde projeksiyon var tek tuşla flash açar gibi görüntüyü duvara yansıtıyor ve bunun gibi birçok özelliği vardı.
Hocam bu olay zaten Android'in özgürlüğü Apple kapalıdır belirli şeyler sunar çeşitli özellik ve özgürlük arayan birisi kesinlikle Android seçmeli ama performans konusunda tokatlar gibi bir cümleyi mantıklı bulmuyorum, özgürlük olarak tokatlar.
16 pro alinir, android secenek olarakta S25 Ultra veya Magic 7 Pro alinir.Arkadaşlar selam. 6 yıl önce aldığım Android telefonumu hala kullanmaya devam ediyorum ve gerek depolamadan, gerek sistemsel kasmalardan ötürü sıkıntılar yaşıyorum ve mayıs ayında telefon alacağım. Bu yüzden hem kamerası iyi olsun hem işletim sistemi iyi olsun, bir nevi artık sistemsel kasma problemleri görmek istemediğim için iPhone almayı düşünüyorum. Sizce 16 Pro'ya o kadar para vermek çok mu? Yoksa 15 veya 16'da işimi görür mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.