iPhone 16 Pro alınır mı?

@aktecha biraz daha iyi ekran daha iyi ve üçüncü kameradan 16 Pro'yu seçin. 17 hem daha pahalı 16 Pro'dan. Aralarında doğru düzgün farkda yok daha uygun olanı alın.

TR gelmesi 2 ay bulur 17 njn beklemek istemiyorum artik sonkez sorayım dedim teşekkürler.

Açıkçası yurt dışı alacağım için 41 denk geliyor 16 Pro herkes öneriyorda 8 senelik Android ardından çağ atlicam.

Çağ atlaman normal. Ama yurt dışı iPhone almak yerine TR cihazı Android bir cihaz ya da server kayıtlı 16 Pro'dan bile daha iyi kameraya sahip Android cihaz almak istemez misiniz?

Kendim 16 Pro kullanıyorum arka kamera ve ekran konusunda daha iyi 17 ise ön kamera parlaklık ve batarya konusunda daha iyi.

Çağ atlaman normal. Ama yurt dışı iPhone almak yerine TR cihazı Android bir cihaz ya da server kayıtlı 16 Pro'dan bile daha iyi kameraya sahip Android cihaz almak istemez misiniz?

Android duyunca midem bulanıyor o kadar bıktım kasıyorda.

Yurt dışı cihaz almak yasaların değişme orasılığı olduğundan bana pek mantıklı gelmiyor şu anki telefonunuzu bilmiyorum fakat o fiyata S25 almak daha mantıklı geliyor bana.

16 Pro 120 demedim zaten. 16 serisi gibi 60 Hz modelleri yok anlamında dedim.

Sonunda 120 deyince sanki Pro modelleri de 60 diyorsunuz diye anladım.

Yurt dışı cihaz almak yasaların değişme orasılığı olduğundan bana pek mantıklı gelmiyor şu anki telefonunuzu bilmiyorum fakat o fiyata S25 almak daha mantıklı geliyor bana.

Kesinlikle devletin 1 lafına bakıyor o 8 ay mevzususu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı