Ben iPhone 14 Pro Max’te iOS 26.1 Release Candidate sürümünü kullanıyorum ve iOS 26.0’ı ilk Beta 1’inden beri kullanıyordum.Arkadaşlar 16 Pro kullanıyorum ve hala iOS 18 deyim. Sizce 26 yapmalı mıyım? Devir 40, çoğu kişi yapma diyor. Pil açısından da kötü etkilermiş. Sizce ne yapmalıyım?
Ben iPhone 14 Pro Max'te iOS 26.1 release candidate sürümünü kullanıyorum ve iOS 26.0'ı ilk beta 1'inden beri kullanıyordum.
Performans olarak gayet iyi ve animasyonlar çok çok daha iyi hissettiriyor. Liquid glass ise cidden çok gelişti ve çok yumuşak bir görüntü oluşturuyor, eski görüntüyü asla özlemem. Şu anki haliyle gayet iyi diyebilirim ki %84 batarya sağlığına düşen telefonumda pil kullanımı biraz olumsuz etkilendi. Benim için tek kötü olan yanı bu oldu ki adamlar iOS 26 ile çıkardığı yeni pil tasarrufu modelini sanırım artık 14 Pro Max'e sunmuyorlar çünkü iOS 26.1 beta 1'e geçtiğim anda o seçenek gitti. Apple'ın bu politikalarını anlamıyorum cidden aşırı saçma yani…
Neyse ben geçilebilir diyorum ve geçmenizi öneriyorum.
Hocam yanlış anlaşılmasın benim pil sağlığımı etkilemedi güncelleme. Sadece pil sağlığımdan dolayı pil performansım bayağı etkilendi ve iOS 26 için de dezavantaj sunuyor.Teşekkür ederim cevapladığın için benim pil sağlımı sizce çok etkiler mi bire o kadar para veriyoruz güncellemicezmi kafasıda var biraz kafam karışık yapanları görünce yapasım geliyor sonra biri yapma diyor heves kaçıyor acaba 26.2 beklesem daha iyi sorunsuz optimizeli gelir diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.