iPhone 16 Pro için iOS 26 vs 18

aktecha

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx1080 İ510400f 16 ram
Arkadaşlar 16 Pro kullanıyorum ve hala iOS 18 deyim. Sizce 26 yapmalı mıyım? Devir 40, çoğu kişi yapma diyor. Pil açısından da kötü etkilermiş. Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 16 Pro kullanıyorum ve hala iOS 18 deyim. Sizce 26 yapmalı mıyım? Devir 40, çoğu kişi yapma diyor. Pil açısından da kötü etkilermiş. Sizce ne yapmalıyım?
Ben iPhone 14 Pro Max’te iOS 26.1 Release Candidate sürümünü kullanıyorum ve iOS 26.0’ı ilk Beta 1’inden beri kullanıyordum.
Performans olarak gayet iyi ve animasyonlar çok çok daha iyi hissettiriyor. Liquid glass ise cidden çok gelişti ve çok yumuşak bir görüntü oluşturuyor, eski görüntüyü asla özlemem. Şu anki haliyle gayet iyi diyebilirim ki %84 batarya sağlığına düşen telefonumda pil kullanımı biraz olumsuz etkilendi. Benim için tek kötü olan yanı bu oldu ki adamlar iOS 26 ile çıkardığı yeni pil tasarrufu modelini sanırım artık 14 Pro Max’e sunmuyorlar çünkü iOS 26.1 Beta 1’e geçtiğim anda o seçenek gitti. Apple’ın bu politikalarını anlamıyorum cidden aşırı saçma yani…
Neyse ben geçilebilir diyorum ve geçmenizi öneriyorum.

Ben iPhone 14 Pro Max'te iOS 26.1 release candidate sürümünü kullanıyorum ve iOS 26.0'ı ilk beta 1'inden beri kullanıyordum.
Performans olarak gayet iyi ve animasyonlar çok çok daha iyi hissettiriyor. Liquid glass ise cidden çok gelişti ve çok yumuşak bir görüntü oluşturuyor, eski görüntüyü asla özlemem. Şu anki haliyle gayet iyi diyebilirim ki %84 batarya sağlığına düşen telefonumda pil kullanımı biraz olumsuz etkilendi. Benim için tek kötü olan yanı bu oldu ki adamlar iOS 26 ile çıkardığı yeni pil tasarrufu modelini sanırım artık 14 Pro Max'e sunmuyorlar çünkü iOS 26.1 beta 1'e geçtiğim anda o seçenek gitti. Apple'ın bu politikalarını anlamıyorum cidden aşırı saçma yani…
Neyse ben geçilebilir diyorum ve geçmenizi öneriyorum.

Teşekkür ederim cevapladığın için benim pil sağlımı sizce çok etkiler mi bire o kadar para veriyoruz güncellemicezmi kafasıda var biraz kafam karışık yapanları görünce yapasım geliyor sonra biri yapma diyor heves kaçıyor acaba 26.2 beklesem daha iyi sorunsuz optimizeli gelir diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim cevapladığın için benim pil sağlımı sizce çok etkiler mi bire o kadar para veriyoruz güncellemicezmi kafasıda var biraz kafam karışık yapanları görünce yapasım geliyor sonra biri yapma diyor heves kaçıyor acaba 26.2 beklesem daha iyi sorunsuz optimizeli gelir diye düşünüyorum.
Hocam yanlış anlaşılmasın benim pil sağlığımı etkilemedi güncelleme. Sadece pil sağlığımdan dolayı pil performansım bayağı etkilendi ve iOS 26 için de dezavantaj sunuyor.
26.1’in ana sürümü çıktığında onu denemenizi öneririm.
Bugün Release Candidate yani yayınlamaya hazır beta sürümünü indirdim iOS 26.1’in. Pil performansı sanırım yerine oturmuş ama 1 saat önce indirdiğim için çok da yorum yapamıyorum.
Arkada discord araması açık 15 dakikadır forumda geziniyorum ve şarjım daha bunu yazarken 89’a düştü, 15 dakika önce 90’dı. Su gibi akıp gitmiyor, bana makul geldi.

4 dakika önce yazmışım mesajı, şu an 88 oldu.

Hocam yanlış anlaşılmasın benim pil sağlığımı etkilemedi güncelleme. Sadece pil sağlığımdan dolayı pil performansım bayağı etkilendi ve iOS 26 için de dezavantaj sunuyor.
26.1'in ana sürümü çıktığında onu denemenizi öneririm.
Bugün release candidate yani yayınlamaya hazır beta sürümünü indirdim iOS 26.1'in. Pil performansı sanırım yerine oturmuş ama 1 saat önce indirdiğim için çok da yorum yapamıyorum.
Arkada Discord araması açık 15 dakikadır forumda geziniyorum ve şarjım daha bunu yazarken 89'a düştü, 15 dakika önce 90'dı. Su gibi akıp gitmiyor, bana makul geldi.

4 dakika önce yazmışım mesajı, şu an 88 oldu.

Hocam teşekkürler ben kararsız kalmıştım eve geçince yapacağım.

Hocam teşekkürler ben kararsız kalmıştım eve geçince yapacağım.
Yapın hocam.
Onun dışında gece 00:30’dan beri saat 07:30’a kadar aramadaydım ve şarjım %61 olmuş şu an. Yani telefon kapalıydı falan sadece arama açık masada duruyordu.
Pil performansı bayağı geliştirilmiş duruyor 26.1 RC sürümünde.
26.1 direkt olarak yayınlandığı zaman onu öneririm kesinlikle.

IMG_0511.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı