iPhone 16 Pro kaç GB alınmalı?

512 GB aldım kafam rahat zaten nasıl olduysa indirim olmuş 93 bin TL'ye 512 GB aldım. Ama ön kamerası epey soluk ve pürüzlü çekiyor acaba özel bir ayarı mı var yoksa ekran koruyucudan mı öyle bilemedim. Beklentimin çok altında kaldı kamerası.

Aşırı fotoğraf ve video çeken biri değilseniz 256GB yeterli olur.

512 GB aldım kafam rahat zaten nasıl olduysa indirim olmuş 93 bin TL'ye 512 GB aldım. Ama ön kamerası epey soluk ve pürüzlü çekiyor acaba özel bir ayarı mı var yoksa ekran koruyucudan mı öyle bilemedim. Beklentimin çok altında kaldı kamerası.
Hocam iPhone kamera arayüzünü pek bilmem ama ayarlarını kurcalayın HDR varsa açın Androidde AI güzelleştirme gibi seçenek varsa görüntüyü yapaylaştırıyor onu kapatın.

Aşırı fotoğraf ve video çeken biri değilseniz 256 GB yeterli olur.

Hocam iPhone kamera arayüzünü pek bilmem ama ayarlarını kurcalayın HDR varsa açın Android'de AI güzelleştirme gibi seçenek varsa görüntüyü yapaylaştırıyor onu kapatın.

Vallahi bende bilmiyorum. Çok da anlamam telefondan. Bilen varsa paylaşırsa çok mutlu olurum.

Ekran koruyucudan olması muhtemel ama normalde ekran koruyucular çentiğin üzerine gelmezdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı